Dutch Entertainment

In prijs verlaagd: improvisatie-workshop Word een Lama! Deze hilarische workshop van Dutch Entertrainment maakt elk team scherp en ad rem. Jullie leren in 2-3 uur out-of-the-box te improviseren op jullie impulsen. De tranen zullen over je wangen rollen van het lachen, dus neem extra Tena-ladies mee!

In prijs verlaagd: "De Improvisatieworkshop"

Nu de meeste teambuilding en de grootste hilariteit, voor de allerlaagste prijs! Leer improviseren van onze professionele trainers, en wordt het meest ad rem team van jullie bedrijf!".

De tekst (in de uitgebreide advertentie) wordt dan:
FV-Entertainment heeft een nieuwe naam Dutch Entertrainment, waarmee zij onderdeel is geworden van de Dutch Businessevents Group. En dat vieren wij, met sterk verlaagde prijzen en totaal-arrangementen, indien u deze maand boekt voor dit kalenderjaar (zie onder bij 'prijzen')
Ruim 250 bedrijfsmatige en particuliere opdrachtgevers genoten de afgelopen jaren van onze improvisatie-workshops. Zij ontdekten dat improvisatie leidt tot humor en verbeterde samenwerking; dat bleek ook reeds uit de succesvolle tv-series De Lama's (BNN) en De Vloer Op (VPRO). Ontdek het zelf, volg de workshop en improviseer en lach eens met je collega's; plezier gegarandeerd.
De opzet is zo laagdrempelig, dat zelfs uw schuwste collega langzaam uit zijn/ haar schulp kruipt. Het is improvisatie, dus niemand kan iets fout doen! Veiliger kan haast niet, en dat in zo'n (inter)actieve workshop waar je niets voor nodig hebt (ook absoluut geen toneel-kwaliteiten). Onze professionele trainers begeleiden jou en je collega's door de workshop heen, dus "Sit back and enjoy the ride!"
En je houdt er nog vaardigheden aan over die je kunt gebruiken op je werk. Improviseren is "spelen met mogelijke uitkomsten van situaties door binnen gegeven randvoorwaarden op je impulsen te reageren". Hoe ingewikkeld dit ook klinkt, jouw collega's hebben hier op de werkvloer dagelijks mee te maken, wanneer zij snel een creatieve oplossing moeten vinden om klanten of collega’s verder te helpen.

Voor alle doeleinden geschikt
Onze workshop wordt voor diverse doeleinden ingezet: als teambuilding, als een invulling van een personeelsuitje of als opkikker bij zakelijke meetings. In een andere vorm bieden wij hem ook aan voor managemanttrainingen en als kick-off bij fusie-/ reorganisatie-seminars.
In vergelijking met teambuildingsactiviteiten als survival, is onze workshop goedkoper, accurater, biedt intensievere samenwerking, meer plezier en een solidere basis voor de toekomstige werkvloersfeer.

Prijzen
Boek deze maand een workshop bij ons (voor dit kalenderjaar), en geniet van deze prijzen:
=> Voor commerciele bedrijven: al vanaf € 25,00 p.p. exclusief BTW
=> Voor non-profit instellingen: al vanaf € 25,00 p.p. inclusief BTW
=> Geschikte locatie*: al vanaf € 5,00 p.p. (bovenop de workshopprijs)
=> Ontvangst-buffetten (koffie, thee, diverse versnaperingen) vanaf € 3,50 p.p.
=> Lunch-/diner-buffetten al vanaf € 21,50 p.p.

*Onze locaties liggen door heel Nederland, o.a. in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Tilburg, Eindhoven, Nijmegen en Arnhem.

Wil je elkaar van een andere kant leren kennen? Wil je onvergetelijk plezier hebben met elkaar? Wil je de verborgen improvisatietalenten van je collega's ontdekken? Wil je... Kortom: Wil je onze improvisatieworkshop? Neem dan snel contact met ons op!


Reviews:

Voor dit bedrijf zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Naam vriend(in):
E-mail adres vriend(in):
Uw naam:
Uw e-mail adres:
Bericht:
 
 
Vraag prijs bij Dutch Entertainment aan:
(alle velden zijn verplicht)
Naam:
E-mail adres:
Groepsgrootte:
Datum:
Bericht:
 
 

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen