3

DRUMWERK

Drummen werkt... ook voor ùw team, de perfecte teambuilding!  Een drummend lichaam is als een goedlopende organisatie. De ledematen zijn de verschillende afdelingen die goed aangestuurd en gecoördineerd moeten worden. Ook in een organisatie moeten de diverse disciplines goed op elkaar zijn afgestemd.

Hoe beter de afdelingen in staat zijn op het juiste moment hun taak uit te voeren des te swingender het ritme klinkt. Samenwerken en als team opereren bepalen in belangrijke mate het succes.

In deze workshop staat het swingende ritme symbool voor een goed lopende efficiënte organisatie.

De workshop, wat kunt u verwachten?

Een groep van ongeveer 8 tot 50 mensen staat in een kring, ieder met één los onderdeel van een drumstel voor zich. In groepen hebben de mensen eenzelfde taak; de groepen/afdelingen voeren uit wat de handen en voeten van een drummer doen als deze een ritme speelt. De instructeur maakt, zittend achter een compleet drumstel, deel uit van de kring om alle uit te voeren taken goed te kunnen begeleiden en te coördineren.

Er wordt begonnen met een eenvoudig popritme en gaandeweg worden moeilijkere Zuid-Amerikaanse ritmes gespeeld. De workshop duurt anderhalf uur.

Laat uw organisatie swingen!

Spelenderwijs worden alle aspecten van goed samenwerken zichtbaar en hoorbaar gemaakt voor de deelnemers. U zult merken dat uw medewerkers daardoor de link naar hun dagelijkse werk snel weten te leggen. In de praktijk blijkt dat dit vaak met veel humor gepaard gaat, wat de eendracht binnen uw organisatie versterkt.

Teamwork is het sleutelwoord!

Drumwerk is inzetbaar als nieuw onderdeel van een communicatie/organisatie training, een teambuildingstraject of een andere personeelsactiviteit.

De workshop is een uitstekend middel om uw medewerkers te stimuleren de samenwerking te bevorderen en hierdoor de organisatie te verbeteren.

De instructeur zorgt, in een informele setting, voor een leerzame workshop met een duidelijk doel. De volgende aspecten komen naar voren:

  • luisteren naar elkaar
  • focussen; geconcentreerd je eigen taak uitvoeren, daar niet te snel van afwijken en tegelijkertijd rekening houden met je omgeving
  • samenspelen en tegenspelen
  • leiden en volgen
  • coördineren
  • benutten van ieders persoonlijke kwaliteiten
  • ervaren dat als een motor eenmaal loopt, het werk minder energie kost

Het wordt de deelnemers snel duidelijk dat het geheel meer is dan de som der delen. Er klinkt pas een swingend ritme als iedere(!) deelnemer meedoet en rekening houdt met de bovengenoemde aspecten.

Er is bewust gekozen voor groepen tot ongeveer 50 personen zodat de instructeur de groep of het individu kan aanspreken op aspecten die om verbetering vragen. Uiteraard kunnen bij grotere aantallen meerdere workshops achter elkaar plaatsvinden.

De vernieuwende meerwaarde van DRUMWERK!

Doordat de deelnemers niet allemaal hetzelfde ritmische patroon spelen, zoals dat vaak wel het geval is bij andere slagwerkworkshops, ervaren ze veel duidelijker dat ze een schakel in de ketting vormen; ze zijn een radertje in een groter geheel.

Even is uw organisatie de stuwende, zwetende en hardwerkende drummer.
Drumwerk is dus veel meer dan een beetje samen trommelen.

DRUMWERK laat uw organisatie swingen!


Reviews:

Jeroen, Bart, Jorma en Petra (Hay Group bv) 26-06-2016
Joost, Je workshop drummen is top. Als een klein, gemêleerd team binnen Hay Group was het een hele uitdaging om een bedrijfsactiviteit te verzinnen waar het hele team enthousiast over was. Nou het is gelukt: de workshop drummen was top. Het is verbazingwekkend hoe snel je resultaat van je inspanningen ziet. Vooral door jouw inspirerende uitleg zat de stemming er goed in. Naast de teambuilding hebben we ook veel gelachen. Kortom: het was een enorm groot succes. Nogmaals hartelijk bedankt en wat ons betreft tot ziens! Jeroen, Bart, Jorma en Petra Hay Group bv

Sfeer Begeleiding
Prijs/kwaliteit Programma


Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Naam vriend(in):
E-mail adres vriend(in):
Uw naam:
Uw e-mail adres:
Bericht:
 
 
Vraag prijs bij DRUMWERK aan:
(alle velden zijn verplicht)
Naam:
E-mail adres:
Groepsgrootte:
Datum:
Bericht:
 
 

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen