Dorhout Mees

Vergaderen, activiteiten, teambuilding, personeelsfeestje of compleet bedrijfsuitje, en alles op 1 locatie. Bij Dorhout Mees kun je kiezen uit verschillende arrangementen in een unieke ambiance.

Een bedrijfsuitje organiseren is leuk maar niet altijd gemakkelijk. Waar ga je heen en wat ga je doen? Dan moet iedereen het ook nog eens leuk vinden. Dorhout Mees is de oplossing! Gelegen in het hart van Nederland – enerzijds aansluitend op de Randstad, anderzijds grenzend aan de Veluwe en Noordelijke provincies – verzorgen wij al meer dan 30 jaar de meest uiteenlopende en originele bedrijfsuitjes.

Dorhout Mees biedt een breed scala aan activiteiten voor het bedrijfsuitje dat u wilt organiseren. Zo kun je denken aan golfen, verschillende schietactiviteiten zoals kleiduivenschieten en hebben wij een compleet uitgerust adventure terrein. Hier organiseren wij leuke activiteiten zoals quad rijden, abseilen van een hoge toren en diverse teambuilding activiteiten.


Reviews:

Voor dit bedrijf zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Naam vriend(in):
E-mail adres vriend(in):
Uw naam:
Uw e-mail adres:
Bericht:
 
 
Vraag prijs bij Dorhout Mees aan:
(alle velden zijn verplicht)
Naam:
E-mail adres:
Groepsgrootte:
Datum:
Bericht:
 
 

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen