Domstad Evenementen

U bent gearriveerd op de website voor iedereen die op zoek is naar een uniek uitje of op maat gesneden event in Utrecht. Wij hebben jarenlange ervaring met het organiseren en begeleiden van rondleidingen, excursies, bedrijfsuitjes, workshops, vrijgezellenfeesten, groepsuitjes en tours in Utrecht.

Domstad Evenementen heeft voor de toekomstige bruid of bruidegom hele "spannende" arrangementen.

Ze mogen er natuurlijk nog niks van weten maar wat denkt u ervan om bijvoorbeeld met de meiden onze Blije Vrijgezelledellendag te doen? Het klinkt al ludiek maar het kan nog leuker en nog spannender. Onze Workshop Paaldansen staat altijd garant voor veel hilariteit en rode oortjes! Maar ook als de dames of de heren het iets rustiger aan willen doen hebben wij hele aangename arrangementen. Een mooie rondvaart en afsluitend een heerlijk diner? Het kan allemaal geregeld worden. Maar uw wilt natuurlijk met z'n allen de voetjes van de vloer en een beetje dollen in de kroeg? Domstad evenementen kent onze pappenheimers en dus kunnen wij zo een leuke salsacursus verzorgen of een fantastische kroegentocht met entertainment... Doe bijvoorbeeld onze Smartlappentour en geniet van een 3-gangen diner in een Utrechts toprestaurant. En als u zelf hele gekke ideeën heeft, wij houden ons aanbevolen. Bespreek met ons uw wensen en voorkeuren voor een uniek Vrijgezellenfeest Utrecht. Overal is een mouw aan te passen!


Voorbeeld arrangement: Walking Brunch in Utrecht
De historische binnenstad van Utrecht is een lust voor het oog. Tijdens deze Walking Brunch brengt de gids van Domstad Evenementen u langs de Domtoren, de Oude- en Nieuwe Gracht, het stadhuis en over de Neude. Aan het verbale talent van onze gids hoeft u zeker niet te twijfelen. Loop met hem of haar mee en hoor leuke anekdotes en verhalen over dit bekende Oud-hollandse centrum.

Omdat u van een beetje rondleiding ook erg hongerig wordt, hebben wij voor u drie restaurants gereserveerd, waar u diverse gerechten kan bestellen. Deze brunch zorgt dan ook voor wat variatie en vertier, dus dat wordt genieten!

Deze culinaire stadswandeling maakt uw dag tot een succes. Maak het zelf eens mee! Eet smakelijk.
Programma-indicatie:
13.00 - 13.45 Voorgerecht
13.45 - 14.45 Rondleiding
14.45 - 15.30 Hoofdgerecht
15.30 - 16.30 Rondleiding
16.30 - 17.00 Nagerecht

Inclusief:
- 3-gangen lunch
- Professionele gids (échte Utrechter met jarenlange ervaring)
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!


Reviews:

Voor dit bedrijf zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Naam vriend(in):
E-mail adres vriend(in):
Uw naam:
Uw e-mail adres:
Bericht:
 
 
Vraag prijs bij Domstad Evenementen aan:
(alle velden zijn verplicht)
Naam:
E-mail adres:
Groepsgrootte:
Datum:
Bericht:
 
 

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen