Den Bosch Evenementen

Bij Den Bosch Evenementen is inspiratie en originaliteit vanzelfsprekend! Wilt u een feestelijk, enerverend, gezellig, sportief of cultureel uitje in het hart van Brabant? Perfect, professioneel en helemaal op maat georganiseerd? Wij helpen u met de realisering van uw speciale uitje, feest of partij! Geschikt voor iedereen die Den Bosch ècht wilt beleven!

Twee voorbeelden:
Moordlunch

Beleef een waanzinnig detectivespel tijdens deze moordspellunch! Voorzien van het juiste script, mooie kostuums en een professionele acteur geniet u van dit lugubere rollenspel in het centrum van Den Bosch, spanning en sensatie genoeg!

Er is een moord gepleegd en samen met de lokale rechercheur gaat u de moordenaar in de kraag grijpen. Wat we in ieder geval weten is dat hij of zij zich in uw gezelschap bevindt. Dat is even slikken... Allemaal moet u de juiste vragen gaan stellen zodat de sinistere schurk zijn geheim prijs geeft! Wie is de moordenaar? De deftige zakenman of de toiletjuffrouw?


Geniet van een heerlijke lunch en laat uw fantasie de vrije loop. De beste speurneus krijgt na afloop de enige echte hoofdprijs mee naar huis. Een bonnenboekje misschien......of het handboek "Arrestaties verrichten doe je zo" of gewoon een proces verbaal voor openbare ordeverstoring, wie zal het zeggen?

 

Walking Dinner
Eten en wandelen in de oudste stad van Brabant, bij Den Bosch Evenementen laten wij u de mooiste plekken van deze schilderachtige stad zien in combinatie met een exquise 3-gangen diner.

De Brabantse gotiek, het oudste bakstenen huis van Nederland, de Binnendieze, Den Bosch kent een groot aantal unieke gebouwen en stedelijke pracht om van dichtbij te bekijken. Onder leiding van een professionele gids brengen wij u naar alle mooie plekken.

Na elke wandeling nemen we plaats in een ander restaurant waar u het volgende gerecht krijgt geserveerd. Een gezellige avond om met vrienden, familie of collega's van te genieten en de stad veel beter te leren kennen.


Voor iedereen die meer wil beleven, bekijk onze website, of stuur een mail via het contactformulier!


Reviews:

Voor dit bedrijf zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Naam vriend(in):
E-mail adres vriend(in):
Uw naam:
Uw e-mail adres:
Bericht:
 
 
Vraag prijs bij Den Bosch Evenementen aan:
(alle velden zijn verplicht)
Naam:
E-mail adres:
Groepsgrootte:
Datum:
Bericht:
 
 

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen