de Zeeuwse Gasten

Welkom bij de Zeeuwse Gasten. Wij zijn een dynamische Zeeuwse organisatie die staat voor een onvergetelijk sportief uitje. Met de mix van sportiviteit, natuurbeleving én gezelligheid als grote spelbepaler. Tel hier nog eens bij op het scala van onze mogelijkheden en het wordt een top uitje!

De Zeeuwse Gasten is een echte koploper voor uw ontspannen en sportieve belevenis, met oog voor kwaliteit. Hierbij geven wij u het startsein voor leuke en actieve ontspanning in bruisend Zeeland. Dus tot gauw.

Zeeuwse Gasten een Zeeuwse buitensport en event organisatie.
De regio van onze activiteiten in Nederland is Zeeland. Met het kustgebied van Schouwen-Duiveland en Walcheren en de Oosterschelde als basis. Geboren en getogen op Schouwen-Duiveland zijn wij uitstekend op de hoogte van de kwaliteiten van dit schitterende gebied met de Noordzeestranden, de boswachterij en de natuurgebieden.

Zeeuwse Gasten voor bedrijven, particuliere groepen en scholen.
Het concept van Zeeuwse Gasten is dusdanig opgezet dat bij ons iedereen welkom is. De programma's worden namelijk aangepast aan het niveau van de deelnemers. Iedereen die actief en op een sportieve manier in de natuur bezig wil zijn, kan bij ons terecht.
Wij verzorgen complete programma's voor bedrijven, particuliere groepen en scholen.

Voor grote en kleine groepen
Wij organiseren activiteiten voor groepen vanaf 10 tot 500 personen. Bij de meeste intensieve activiteiten is de verhouding ca 10 deelnemers per instructeur. Wij trachten zo elke deelnemer een optimale begeleiding te geven. Naast de sportieve activiteiten vinden we de gezelligheid ook heel belangrijk. Wij doen er alles aan om uw uitje tot een succes te maken.
Voor de grotere groepen bieden we naast onze sportieve activiteiten, een uitgebreid recreatief aanbod met vele mogelijkheden; diverse workshops zoals tai-chi, salsa dansen, wijnproeverij, culinair etc.

Overnachtingen en verzorging
Zeeuwse Gasten brengt u graag in contact met groepsaccommodaties, hotels, pensions of bungalows, om uw uitje compleet te maken. Op onze vaste locaties werken we met diverse horeca locaties samen om u in al uw mogelijke wensen op culinair gebied te voorzien. Van barbecues of buffetten tot uitgebreide diners. Tevens zijn er in de nabije omgeving diverse sfeervolle horeca gelegenheden die een bezoek meer dan waard zijn.

Bedrijfsevenementen
Speciaal voor bedrijven is er een ruim aanbod in arrangementen met verschillende thema's. Naast de standaard arrangementen bieden wij u op aanvraag exclusieve programma's met bijv: helikopter- vluchten en zeiltochten met traditionele Zeilschepen. Voor meer informatie of voor een uitgewerkte offerte kunt u contact opnemen.

 


Reviews:

Voor dit bedrijf zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Naam vriend(in):
E-mail adres vriend(in):
Uw naam:
Uw e-mail adres:
Bericht:
 
 
Vraag prijs bij de Zeeuwse Gasten aan:
(alle velden zijn verplicht)
Naam:
E-mail adres:
Groepsgrootte:
Datum:
Bericht:
 
 

Openingstijden:

Maandag: uur tot uur.
Dinsdag: uur tot uur.
Woensdag: uur tot uur.
Donderdag: uur tot uur.
Vrijdag: uur tot uur.
Zaterdag: uur tot uur.
Zondag: uur tot uur.

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen