De Wevert Feestlocatie en Activiteitenboerderij

De Wevert is een activiteitenboederij tussen de uitgestrekte weilanden in het buitengebied van Horst aan de Maas, in Noord Limburg. Gelegen aan de rand van recreatiegebied " Kasteelpark Ter Horst".

Wij verzorgen activiteiten en all-in arrangementen waarbij wij u al het werk uit handen nemen. Wij bieden een sfeervolle omgeving, waarin u zich direkt thuis zult voelen. Onze activiteiten zijn top en het eten uit eigen keuken wordt met liefde bereid. Met onze ervaring bieden wij u sfeervolle arrangementen aan met een prima prijs/kwaliteit verhouding waarbij ons uitstekend team er voor zal zorgen, dat u een geweldige dag zult beleven waar u nog lang met veel plezier aan terug zult denken. De Wevert staat garant voor sfeer, kwaliteit en gezelligheid.

 

Speciaal voor bedrijven ( maar ook voor andere doelgroepen ) zijn wij in staat om arrangementen op maat te maken. Wij proberen in onderling overleg een arrangement samen te stellen dat is toegespitst op de specifieke wensen van onze gasten. Of het nu gaat om teambuilding of gewoon een gezellig dagje uit, bij De Wevert bent u aan het juiste adres. Neem de proef op de som en laat u verrassen met een heerlijk dagje ( of dagdeel ) uitbij Activiteitenboerderij De Wevert in Horst aan de Maas.


Reviews:

Voor dit bedrijf zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Naam vriend(in):
E-mail adres vriend(in):
Uw naam:
Uw e-mail adres:
Bericht:
 
 
Vraag prijs bij De Wevert Feestlocatie en Activiteitenboerderij aan:
(alle velden zijn verplicht)
Naam:
E-mail adres:
Groepsgrootte:
Datum:
Bericht:
 
 

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen