De Uitbeelder

Op een creatieve manier (opnieuw of beter) bouwen aan je groep? Tijdens deze improvisatietoneel-workshop gaat dat lukken. Je gaat Ja-zeggen als je Nee-denkt. Je gaat problemen aan in plaats van uit de weg. Je hebt eventjes niets aan de zekerheden van thuis of aan bestaande verhoudingen. Brrrr... eng: Je gaat improviseren. En alles in de veilige omgeving van het theater.

Wat gaan we doen?
We gaan samen lol maken door samenwerken. Het theater is een prima oefenplaats voor het echte leven. Immers je kunt geen fouten maken. Zelfs kun je keer op keer sterven... kom daar maar eens om buiten het toneel. Om goed te improviseren gebruiken we gereedschappen zoals: Eerste gedachten volgen, ideeën kunnen herkennen en accepteren, samenwerken, risico's durven nemen op elk gebied en dus óók durven verliezen... Gereedschappen die na de workshop uitstekend van pas komen.

De Uitbeelder kan op een enthousiaste manier 'bijna' iedereen tot toneelspelen krijgen. Je hebt geen voorkennis nodig. Wel maak je veel plezier en reageer je op impulsen. Je zingt misschien wel een opera of je speelt scenes uit je eigen dromen na. Samen met je collega's op vakantie geweest...? Je toont ons de nooit vertoonde dia's.

Naast lol is er veel inhoud want alle facetten van communicatie, samenwerken, interactie tot het ontdekken van nieuwe kanten aan jezelf en aan je collega's of vrienden komen langs. 'Afleren...' wordt op maat gesneden afhankelijk van de groep en de tijd die beschikbaar is. Aan het eind van de workshop heb je onverwachte kanten van je groep meegemaakt... En zij van jou! En dat komt de groep ten goede.

Voor wie is het geschikt?
Uiteenlopende bedrijven hebben met succes meegedaan. Ondermeer McDonald's, Rabobank, TPG-post, Randstad en teams uit het onderwijs. 'Afleren...' wordt ervaren als een plezierig groepsuitje en heeft de uitwerking van een training. Een ontspannende afsluiting na een 'serieuze' vergaderdag of als hoofdgerecht.

En als we het toch over eten hebben...
De lekkere combinatie van brood en spelen. Voor of na de workshop kun je genieten van de mediterrane keuken van Spanje tot Israël, van salades, patés, quiches, tapas, gevulde groenten, vergezeld van goed brood en bijzondere boters. In samenwerking met Kokerij De Vervulling verzorgt De Uitbeelder een heerlijke catering.

Of wil je meer weten?
'Afleren...' kan op vrijwel iedere locatie in Nederland of België. Als je nog vragen hebt over de inhoud of de prijzen neem dan contact op met De Uitbeelder.


Reviews:

Voor dit bedrijf zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Naam vriend(in):
E-mail adres vriend(in):
Uw naam:
Uw e-mail adres:
Bericht:
 
 
Vraag prijs bij De Uitbeelder aan:
(alle velden zijn verplicht)
Naam:
E-mail adres:
Groepsgrootte:
Datum:
Bericht:
 
 

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen