De Speulderai

De Speulderai biedt u meer dan 100 arrangementen, dus er is altijd iets voor u te vinden wat u aanspreekt!

Vermaakrestaurant De Speulderai.

 

De Speulderai is een zéér geschikte locatie voor een ongedwongen en toch zakelijke sfeer voor een vergadering of conferentie, maar ook voor een bruiloft, bedrijfsfeest of ander arrangement is de Speulderai een onvergetelijk etablissement.

 

Spelenderwijs dineren kan alleen in dit unieke Westfriese vermaakrestaurant De Speulderai te Opmeer. Naast een schitterende collectie van oude café en gezelschapsspelen is dit het établissement van echte sfeer, ontspanning, vertier en lekker eten !

- Ooit gehoord van trou madame, hamertjesspel, schuiftafel, pierbolspel, dopspel, toptafel? Deze spelen dateren uit de dertiende eeuw en later en u kunt deze nog volop spelen in de Speulderai.

- Ook heeft de Speulderai een zéér groot aantal geheel in stijl aangeklede arrangementen, als een Franse-, Griekse-, Tropische-, Amsterdamse, Country-, Piraten-, Gangster en noem maar op avond. U waant zich tijdens het diner, door de schitterende aankleding, in andere sferen.

- Creatief tafelen is ook één van de specialiteiten van het vermaakrestaurant De Speulderai.

wat is er leuker dan met het hele gezelschap rondom de tafel te zitten en de lekkerste hapjes voor elkaar klaar te maken op de vreemdste toestellen als de Tartarenhoed, Pizzadom en de Rondet. Kortom de Speulderai is een vermaak restaurant van sfeer, ontspanning en vertier met een uitstekende keuken !!!

 

Ook voor de sportievelingen zijn er verschillende step- of fietsdagtochten vanaf de Speulderai door het pittoreske Westfriesland, de routebeschrijving voert u door allerlei typische Westfriese dorpjes met allerlei leuke bezienswaardigheden.

U krijgt van ons een fiets of step mee met een heerlijk gevulde picknickmand om de inwendige mens aan te sterken.

Bij terugkomst wacht u in de Speulderai een gezellig spellencircuit met allerlei Oudhollandse spelen en u kunt dit uiteraard combineren of afsluiten met een heerlijk diner.

 

Voor een vergadering of conferentie zoekt u natuurlijk de juiste sfeer en de beschikking over allerlei faciliteiten, met voldoende ruimte voor de genodigden.

De Speulderai is gemakkelijk bereikbaar en beschikt over voldoende parkeerruimte en heeft 3 zalen van verschillende grootte, te weten voor 50, 75 en 125 personen, met een hotel op loopafstand.

Door de uitgekiende indeling van het gebouw kunnen, met enkele eenvoudige ingrepen, de diverse zalen samengevoegd worden tot één grote zaal. Hierdoor ontstaat een vergader- en conferentieruimte voor zo'n 300 personen.

Dankzij deze flexibiliteit is De Speulderai zeer geschikt voor vergaderingen, presentaties en informatiebijeenkomsten voor zowel grote als kleine gezelschappen.

 

Onze Keuzetours door midden Westfriesland zijn een groot succes. Dit is natuurlijk mede te danken aan deze mooie streek met zijn vele bezienswaardigheden en zijn pittoreske dorpjes. Wij voeren u langs al dit moois en het unieke van onze Keuzetours is dat u ook eigen keuzes kunt maken waar u naar toe wilt gaan.

Kortom voor een onvergetelijke tour door midden Westfriesland moet u bij ons zijn!


Reviews:

Voor dit bedrijf zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Naam vriend(in):
E-mail adres vriend(in):
Uw naam:
Uw e-mail adres:
Bericht:
 
 
Vraag prijs bij De Speulderai aan:
(alle velden zijn verplicht)
Naam:
E-mail adres:
Groepsgrootte:
Datum:
Bericht:
 
 

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen