De Kunstpraktijk

De Kunstpraktijk voorziet in een atelier, een galerie voor beeldende kunst en een bed&breakfast met twee guestrooms. Een ideale locatie om samen een creatieve workshop mee te maken, te genieten van beeldende kunst en de natuur.

Bij De Kunstpraktijk te Veldhoven is uw bijeenkomst op een bijzondere en creatieve manier te beleven. Het is een 'social event' waarbij u op laagdrempelige wijze en onder deskundige begeleiding aan de slag kan. En aan het eind van het creatieve proces hebt u ervaren dat het naar méér smaakt!

De creatieve workshops zijn bedoeld voor mensen die nét iets anders willen´. Beeldend kunstenaar Aurelia van der Burght verzorgt in haar atelier te Veldhoven en op locatie creatieve workshops ´op maat´ voor bedrijven, scholen, particulieren, volwassenen en kinderen. Zowel in het week-end als door-de-week, overdag en 's avonds. In eigen atelier of op uw locatie.

       - schilderen op doek, keramiek, mozaïek, servies beschilderen, hout, speksteen -

Het is een greep uit de materialen waarmee gewerkt kan worden. In overleg worden de workshops samengesteld, waarbij u kunt kiezen individueel te werken of juist het teamgevoel wilt aanspreken.

De workshops voor volwassen nemen gemiddeld 2,5 uur in beslag. Een uitloop is mogelijk zonder meerkosten. Workshops voor de kids zijn mogelijk op de woensdag -en vrijdagmiddag.

De Kunstpraktijk, op tien minuten afstand rijden van Eindhoven, is gelegen aan de rand van De Kempen met haar prachtige natuurgebieden. Restaurants op loopafstand. Free-parking. Een arrangement in combinatie met bed&breakfast behoort tot de mogelijkheden.


Reviews:

Voor dit bedrijf zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Naam vriend(in):
E-mail adres vriend(in):
Uw naam:
Uw e-mail adres:
Bericht:
 
 
Vraag prijs bij De Kunstpraktijk aan:
(alle velden zijn verplicht)
Naam:
E-mail adres:
Groepsgrootte:
Datum:
Bericht:
 
 

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen