Continium

Ontdek wat techniek en wetenschap te betekenen heeft in het Continium, het eerste Discovery Center van Nederland. Er is hier veel te doen en te beleven voor jong en oud. Ooit een wedstrijdje gedaan met robots? In de toekomst gekeken of gevoeld hoe hard het hart nu werkelijk pompt?

In het Discovery Center Continium is veel te zien, te doen, te leren en te beleven. Zo is er een wetenschappelijke speeltuin te vinden en kan men in het laboratorium een eigen uitvinding maken. Er is een 3D theater en een wisselexpositie waar continue een actueel wetenschappelijk onderwerp centraal staat. Daarnaast is er een speciale experimentele zone waar men talloze experimentjes kan uitvoeren en voor de kleine wetenschappertjes van 1 tot 5 jaar is er de kidszone. Zij kunnen hier kleuren, geuren, vormen en geluiden ontdekken. Wie een levensechte reis dwars door de tijd wil maken, stapt het Time Warp theater binnen.

Daarnaast biedt Discovery Center Continium een gevarieerd en breed educatief programma aan, zowel voor het primair als voor het voortgezet onderwijs. De combinatie van wetenschappelijke onderwerpen die worden belicht vanuit het verleden, heden en de toekomst, maakt van het Continium een optimale leeromgeving.

 


Reviews:

Voor dit bedrijf zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Naam vriend(in):
E-mail adres vriend(in):
Uw naam:
Uw e-mail adres:
Bericht:
 
 
Vraag prijs bij Continium aan:
(alle velden zijn verplicht)
Naam:
E-mail adres:
Groepsgrootte:
Datum:
Bericht:
 
 

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen