Comedy Adventure

Al bijna 20 jaar organiseren wij comedy shows & cabaret optredens in Nederland en België. En meer dan duizend shows en optredens later mogen wij onszelf wel specialisten noemen. Wij zijn altijd in staat kwaliteit en maatwerk te leveren op het gebied van Stand Up Comedy en Cabaret.

Bent u op zoek naar een Stand Up Comedian of Cabaretier? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Onze stand up comedians & cabaretiers zullen een ware aanslag plegen op uw lachspieren. Zij trakeren u op een daverende comedy show waarbij de grappen, oneliners, anekdotes en vlijmscherpe improvisaties u om de oren zullen vliegen.

Door hun jarenlange ervaring weten onze door de wol geverfde grappenmakers elke zaal te bespelen en elk publiek naar hun hand te zetten. Zij zullen u onderdompelen in een zee van comedy en wij kunnen u verzekeren: ‘’dit heeft u nog nooit eerder meegemaakt’’! Onze Comedy Shows zijn uitermate geschikt als bedrijfsuitje, personeelsfeestje, groepsuitje of als onderdeel van een verjaardag of jubileum .

Heeft u wel interesse om een Stand Up Comedian te boeken? Neem geheel vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers op 020 7009439 of mail naar info@comedyadventure.nl en wij helpen u graag verder.


Reviews:

Voor dit bedrijf zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Naam vriend(in):
E-mail adres vriend(in):
Uw naam:
Uw e-mail adres:
Bericht:
 
 
Vraag prijs bij Comedy Adventure aan:
(alle velden zijn verplicht)
Naam:
E-mail adres:
Groepsgrootte:
Datum:
Bericht:
 
 

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen