Cityhunter

Ik, Marcel de Bruin, heb nieuwe spellen ontwikkeld voor groepen waar vele spelideeën worden gecombineerd. Wil je met je familie, vrienden of collega’s een mooi en avontuurlijk spel spelen in de binnenstad van Schiedam? Bekijk dan de arrangementen!

De spellen van Cityhunter zijn uitermate geschikt voor bedrijven. De spellen hebben namelijk voor iedereen wat te bieden. Zo kan de één zich uitleven in het spelelement, de ander kan zich verdiepen in de informatie die het spel biedt. Je leert door onze spellen de eigenschappen en interesses van je collega’s. Je hebt tijdens de spellen alle tijd om met elkaar in gesprek te gaan. Zo creëer je een gezamenlijke belevenis en versterk je de groepsband.

De activiteiten zijn laagdrempelig en ook geschikt voor rolstoelgebruikers. De activiteiten zijn goed te combineren met allerlei andere activiteiten zoals vergaderingen, presentaties of cursussen. De activiteiten kunnen vanuit allerlei locaties in het centrum van Schiedam starten of afgesloten worden. Zo is er altijd een geschikte locatie te vinden. Het centrum van Schiedam is goed te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. Het ligt op de kruising van de rijkswegen A4 en A20. Met het openbaar vervoer is het te bereiken met trein, metro, tram en bus.


Reviews:

Voor dit bedrijf zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Naam vriend(in):
E-mail adres vriend(in):
Uw naam:
Uw e-mail adres:
Bericht:
 
 
Vraag prijs bij Cityhunter aan:
(alle velden zijn verplicht)
Naam:
E-mail adres:
Groepsgrootte:
Datum:
Bericht:
 
 

Openingstijden:

Maandag: 09:00 uur tot 21:00 uur.
Dinsdag: 09:00 uur tot 21:00 uur.
Woensdag: 09:00 uur tot 21:00 uur.
Donderdag: 09:00 uur tot 21:00 uur.
Vrijdag: 09:00 uur tot 21:00 uur.
Zaterdag: 09:00 uur tot 21:00 uur.
Zondag: 09:00 uur tot 21:00 uur.

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen