4

Circus Tadaa!

Zoekt uw bedrijf een teambuildingsactiviteit? Of heeft u iets te vieren? Circus Tadaa! maakt samen met u een programma op maat, van een korte workshop tot een volledig verzorgde circusdag. Jong of oud, sterk of slapjes, lenige of stijve lijven, grote of kleine groepen: circus is voor iedereen!

Ziet u uw chef in pak al ondersteboven aan de trapeze slingeren? Kunt u zich voorstellen samen op een bal te balanceren met de slappe lach? Of sierlijk op een koord te stappen, de helpende hand grijpend van een collega, die vroeger blijkt te hebben geturnd? Om samen een piramide te vormen of grappig te goochelen, om een voorstelling te maken waarin iedereen op zijn eigen manier kan schitteren, is teamwork van belang.

Communicatie, vertrouwen, durf... Circus Tadaa! daagt u uit om alle competenties die dagelijks in uw bedrijf aan de orde komen, een nieuwe, verfrissende vorm te geven.

Een workshop met Circus Tadaa! is altijd feest, ook als er tijdens de workshop meer nadruk wordt gelegd op thema's als: samenwerken, communiceren, balanceren, presenteren en vertrouwen!

Aan het einde van een dag met Circus Tadaa! gaat u naar huis met een nieuw gevoel: Hier ben ik! En dit kan ik! Tadaa!


Reviews:

TNO Bouw en Ondergrond 07-03-2017
Geweldige workshop waarbij een heel scala aan circusacts aan bod kwam: jongleren met ringen en knotsen, diabolo, fietsen op eenwielers en op minifietsje, acrobatiek, koorddansen, schoteltjes draaien, ladderact... De hele groep was steeds druk bezig en erg enthousiast en we hebben heel veel plezier gehad. Goed om je collega’s eens van een andere kant te zien. Kortom: een super geslaagde activiteit onder zeer deskundige begeleiding! Een aanrader dus.

Sfeer Begeleiding
Prijs/kwaliteit Programma

Abbot 07-03-2017
Zeer motiverende en inspirerende middag met clown Bas waarbij samenwerking en het op elkaar vertrouwen centraal stond. Wat hebben we een plezier gehad! Fantastisch. Een aanrader!

Sfeer Begeleiding
Prijs/kwaliteit Programma

Dura Vermeer 07-03-2017
Vorige week woensdag was het zover: de circusworkshop! Van te voren was ik best zenuwachtig, want vindt iedereen het wel leuk en hoe zal het gaan…. Maar daar had ik niet over in hoeven zitten: iedereen vond het super en heeft een hele leuke middag gehad! Hartelijk dank Circus Tadaa! voor een geweldige middag!

Sfeer Begeleiding
Prijs/kwaliteit Programma

STJJMH 07-03-2017
Leuke 'speelse' activiteit. Onze mensen kwamen ECHT met elkaar in contact door bv de acrobatiekoefeningen! Verder eenwielfietsen, jongleren, bordje draaien goochelen etc. Aan het eind van de dag deed iedereen mee aan de voorstelling! Enthousiaste goede leiding

Sfeer Begeleiding
Prijs/kwaliteit Programma

SKA en SPA 07-03-2017
SKA, Stichting Kinderopvang Alphen aan den Rijn en SPA, Stichting Peuterspeelzalen Alphen aan den Rijn hebben op 6 november 2009 een scholingsdag georganiseerd met als thema samenwerking. In de ochtend ging iedereen in het eigen team aan de slag met dit onderwerp. In de middag kwamen alle medewerkers samen in een grote sporthal om onder leiding van Circus Tadaa! samen te werken aan een prachtige circusvoorstelling. Tadaa! deed dat vol enthousiasme, met veel plezier, betrokkenheid en professionaliteit. Het programma zat heel goed in elkaar met een goede afwisseling van activiteiten waardoor alle ongeveer 360 medewerkers aan bod kwamen. Wat SKA en SPA ook heel prettig vonden was de gedegen voorbereiding van Tadaa! Kortom een zeer geslaagde dag!

Sfeer Begeleiding
Prijs/kwaliteit Programma

Events2be 07-03-2017
Wij hebben als evenementenbureau circus Tadaa ingehuurd voor de workshop (kerst) zapcircus. De 3 docenten hebben met hun deskundigheid, humor en vriendelijkheid de workshop tot een topmiddag gemaakt. Iedereen heeft enorm genoten en ze hebben allemaal fanatiek meegedaan. Vooral de uiteindelijke voorstelling was erg gezellig en maakte de middag compleet.Bedankt voor deze leuke workshop.Events2be.

Sfeer Begeleiding
Prijs/kwaliteit Programma

Forever Living Products Benelux 07-03-2017
Erg leuke avond, voor ieder wat wils, iedereen komt wel een act tegen waar hij/zij handig in is, en krijgt zo aansluiting bij anderen. M.n. minicircus op het laatst maakt mensen los.

Sfeer Begeleiding
Prijs/kwaliteit Programma

Moss Kunststof Produkten B.V. 07-03-2016
Ik vond het geweldig om te zien en mee te maken hoe circus Tadaa zoveel mensen variërend in leeftijd van 2 tot 60 jaar heeft kunnen bezig houden. We hebben van niemand kritiek ontvangen. Bedankt.

Sfeer Begeleiding
Prijs/kwaliteit Programma


Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Naam vriend(in):
E-mail adres vriend(in):
Uw naam:
Uw e-mail adres:
Bericht:
 
 
Vraag prijs bij Circus Tadaa! aan:
(alle velden zijn verplicht)
Naam:
E-mail adres:
Groepsgrootte:
Datum:
Bericht:
 
 

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen