Channel Cruises Holland

De prachtige historische zeilschepen van Channel Cruises Holland en hun enthousiaste en ervaren bemanning bieden talloze mogelijkheden voor een ontspannend, sportief, actief of ´gewoon gezellig´ dagje uit op het water. De prachtige sfeervolle havens van Monnickendam, Hoorn, Den Oever en Zierikzee zijn een ideaal uitgangspunt voor een ´heel ander dagje uit´.

Een feestelijke zeiltocht
Het programma van een dagtocht met een zeilschip kan ´op maat worden gemaakt´.
Uw feestelijke tocht kan er als volgt uit zien:
Na een ontvangst aan boord met koffie en gebak maakt de bemanning u wegwijs op het schip. Dan worden de trossen losgegooid en steekt u van wal. U verlaat de haven van Muiden met een uniek uitzicht op het Muiderslot. Nadat de zeilen zijn gehesen zet u koers naar Pampus, waar u het forteiland onder leiding van een deskundige gids bezichtigt. Terug aan boord wordt de scheepslunch geserveerd. Vervolgens kruist u over het IJsselmeer. De liefhebbers kunnen daarbij actief aan het zeilen deelnemen, de anderen genieten van zon, zee en wind. In de loop van de middag worden borrelhapjes en drankjes geserveerd. De dag vindt zijn feestelijke afsluiting met een uitgebreide barbecue op een van de kleine eilandjes op de rede van Muiden. Indien u wilt kunt u de dag afsluiten met een drankje op het gezellige terras of in het gezellige café "Ome Ko" aan de oude zeesluis van Muiden.

Ook voor andere dag-, weekend of weektochten bent u bij Channel Cruises Holland aan het juiste adres! Graag maken wij - uiteraard geheel in overleg met u - voor uw groep een vaar- en cateringprogramma op maat!


Reviews:

Voor dit bedrijf zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Naam vriend(in):
E-mail adres vriend(in):
Uw naam:
Uw e-mail adres:
Bericht:
 
 
Vraag prijs bij Channel Cruises Holland aan:
(alle velden zijn verplicht)
Naam:
E-mail adres:
Groepsgrootte:
Datum:
Bericht:
 
 

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen