C.R.'t Vonder

In de Kop van Overijssel ligt het schilderachtige Giethoorn. Bekend om zijn waterrijke landschap en typische bruggetjes ook wel "Groen Venetië" genoemd. De wonderschone omgeving is bij uitstek geschikt voor een ontspannen dagje varen, fietsen en genieten met familie, vrienden en/of collega's!

Welkom in Giethoorn! 

Ons gezellige Café-Restaurant vindt u in een historisch pand aan de dorpsgracht van pittoresk Giethoorn. Vanaf het verhoogde terras, maar ook vanuit het sfeervolle restaurant en onze mooie serre, heeft u prachtig uitzicht op de dorpsgracht.

Wij hebben een eigen parkeerplaats naast de deur (Binnenpad 14). Hiervandaan liggen alle bezienswaardigheden van Giethoorn op loopafstand. Bij ’t Vonder reserveren is gratis parkeren!

U kunt bij ons terecht voor een kopje koffie, lekkere lunch, een hapje en een drankje of een heerlijke diner van onze uitgebreide kaart. Bovendien bieden wij arrangementen naar wens voor 2 tot 80 personen!

Heeft u zin in iets lekkers of bent u benieuwd naar onze mogelijkheden voor een gezellig familiefeest, boeiend bedrijfsuitje of romantische bruiloft? Onze serre is af te sluiten van het restaurant en daardoor uitermate geschikt voor een productieve vergadering, originele workshop of gezellige barbecue met de hele groep. Maak gebruik van onze ervaring bij het organiseren van een dagje Giethoorn en neem contact met ons op voor een (vrijblijvende) offerte op maat, wij denken graag met u mee!

 

Tot ziens bij Restaurant ’t Vonder!

0521-361244


Reviews:

Voor dit bedrijf zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Naam vriend(in):
E-mail adres vriend(in):
Uw naam:
Uw e-mail adres:
Bericht:
 
 
Vraag prijs bij C.R.'t Vonder aan:
(alle velden zijn verplicht)
Naam:
E-mail adres:
Groepsgrootte:
Datum:
Bericht:
 
 

Openingstijden:

Maandag: uur tot uur.
Dinsdag: uur tot uur.
Woensdag: uur tot uur.
Donderdag: uur tot uur.
Vrijdag: uur tot uur.
Zaterdag: uur tot uur.
Zondag: uur tot uur.

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen