Buro voor Levensgenieters

Het Buro voor Levensgenieters uit Alkmaar organiseert al vele jaren sportieve en avontuurlijke Beachevents langs onze mooie Noordzeekust.

Onvergetelijke dag
Of het nu gaat om een personeelsuitje, een kennismakingsdag of teambuilding, BV Levensgenieters zorgt voor de totale invulling van uw Beachevent. Een professioneel team staat garant voor een intense beleving van een onvergetelijke dag.

Wat dacht u van....
U kunt deze dag een keuze maken uit diverse onderdelen te water zoals o.a. golfsurfen, raften, banaanvaren of kanoën of onderdelen op het strand zoals o.a. vliegeren, ultimate frisbee en beachvolleybal.

Daarnaast hebben wij nog een groot scala aan aparte en ludieke activiteiten zoals o.a. Braziliaanse percussie, op pad met de duinwachter, zandkastelen bouwen, capoeira en ligfietsen.

Beachparty
In combinatie met een actieve dag of alleen als personeelsfeest is het strand het mooie decor voor fantastische feesten. ’s Avonds tijdens een mooie zonsondergang kunt u genieten van een heerlijke barbecue op het strand of in een mooi aangeklede strandtent.

Wij kunnen deze feesten opluisteren met elk gewenst entertainment: o.a. Steelpanspelers, limbo-vuurshows, professionele en humoristische cocktailshows, workshop Salsa, Caribische en allround bands en bekende dj’s.

Wij organiseren, u geniet!
BV Levensgenieters is in 11 jaar gegroeid tot een volwaardige partner in de evenementenbranche. De informele flexibele houding en betrokkenheid van de zes medewerkers is de grote kracht. Onze feesten en evenementen kenmerken zich door interactie, humor en gulheid. Wilt u onze infomap ontvangen, laat het ons weten: via bovenstaand telefoonnummer of kijk op onze website.

Wij organiseren, u geniet!


Reviews:

Voor dit bedrijf zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Naam vriend(in):
E-mail adres vriend(in):
Uw naam:
Uw e-mail adres:
Bericht:
 
 
Vraag prijs bij Buro voor Levensgenieters aan:
(alle velden zijn verplicht)
Naam:
E-mail adres:
Groepsgrootte:
Datum:
Bericht:
 
 

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen