Buikdanseres Yonina

Leer een exotische en populaire dansvorm van Europa's bekendste buikdanseres! Fantastische oefening, ontspanning en plezier. Yonina geeft in haar dansschool in Amsterdam-Zuid en op locatie verschillende workshops.

Buikdansen
Tijdens de swingende buikdansworkshop maak je op een unieke manier kennis met de sensuele en soepele bewegingen die zo kenmerkend zijn voor de buikdans. Fantastisch voor conditie en flexibiliteit. Beweeg als de popsterren! Percussioniste Shira zorgt hierbij voor het muzikale ritme.

Fun workshops
Dans, percussie, ritme en zelfmotivatie staan in deze workshop centraal. De workshop stimuleert zelfexpressie, spontaniteit en innerlijke kracht. Het is een fascinerende mix van inspirerende motivatietips en multiculturele dansen salsa, merengue en buikdansen!

Geschikt voor iedereen
De heupsjaals en vingercymbals brengen je in duizend-en-een-nacht sfeer. Yonina's buikdansboek is verkrijgbaar als cadeau. De workshops zijn geschikt voor kleine en grote groepen en voor mannen en vrouwen van alle leeftijden. Er is geen danservaring nodig. Sportkleding aanbevolen. Er is speciale danskleding beschikbaar voor de bruid of bruidegom en oosterse heupsjaals voor alle deelnemers. Op een stijlvolle manier wordt de bruid (maidenparty) of bruidegom (bachelor party) in het zonnetje gezet. De workshops zijn gezellig en leerzaam en zijn zeker een aanrader!

Wie gingen u voor?
Naast de vele vrijgezellengroepen hebben bedrijven zoals Zilveren Kruis, KLM, redactie van tijdschrift Viva genoten van Yonina's workshop.

Praktische informatie
Lengte van workshop: 1 tot 2 uur
Kosten: op aanvraag
Ook mogelijk oriëntaalse dansshow met magic-illusies voor vrijgezellenparty of bruiloftsfeest. Voor meer informatie over workshops en dansshows graag contact opnemen met Yonina Productions.


Reviews:

Voor dit bedrijf zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Naam vriend(in):
E-mail adres vriend(in):
Uw naam:
Uw e-mail adres:
Bericht:
 
 
Vraag prijs bij Buikdanseres Yonina aan:
(alle velden zijn verplicht)
Naam:
E-mail adres:
Groepsgrootte:
Datum:
Bericht:
 
 

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen