3

Broeks Events

Of u nu een particulier bent, of voor uw bedrijf een speciaal evenement wilt organiseren. Of u nu over een klein of een groot budget beschikt. Of het nu om 10 of om 1000 personen gaat. Alles is mogelijk. Broeks Events beidt u evenementen aan van sportief tot creatief, van schoolsportdagen tot bedrijfsfeesten en van een dagdeel tot complete weekenden.

Broeks Events profileert zich sterk met thematische programma's zoals het succesvolle
Expeditie Robinson afgeleid van de gelijknamige tv-hit. Gaat u met uw team de uitdaging aan? En beschikt u over de combinatie van de volgende vaardigheden: behendigheid, durf, respect voor je tegenstander en kracht? Dan bent u klaar voor de strijd.
Ook het succesvolle "Pirates of the Carribean" mag niet vergeten worden. Broeks Events heeft met deze kaskraker een spraakmakend programma voor u gerealiseerd. Het gehele evenement staat in het teken van piraterij in combinatie met eigen gemaakte piratenvlaggen, originele piratenliederen, vuur en actie. Durft u in de huid te kruipen van Jack Sparrow om zo het avontuur aan te gaan.
Broeks Events biedt u deze spraakmakende evenementen aan op diverse strand- en indoorlocaties, Door de combinatie van indoor en outdoor locaties kan dit evenement het gehele jaar en op iedere gewenste locatie plaatsvinden.


Reviews:

Ariadne Henstra 15-05-2017
Een actieve middag in eilandstijl waar alle collega´s aan mee kunnen doen: touwtrek-cirkel, sprinkhanen eten, beachvoley, samenwerken en tegenwerken, leer de ware aard van je collega´s kennen. Leuke lokatie (indoor, dus je hoeft geen alternatief programma te maken, en je kunt altijd in korte broek!). Na afloop een goedverzorgde BBQ met desserts als limoenijs, spekkoek en kokosmousse.

Sfeer Begeleiding
Prijs/kwaliteit Programma


Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Naam vriend(in):
E-mail adres vriend(in):
Uw naam:
Uw e-mail adres:
Bericht:
 
 
Vraag prijs bij Broeks Events aan:
(alle velden zijn verplicht)
Naam:
E-mail adres:
Groepsgrootte:
Datum:
Bericht:
 
 

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen