Bright Events

Bright Events organiseert sprankelende evenementen en feesten voor o.a. bedrijven, instellingen, verenigingen, families en vrienden. In ons korte bestaan zijn wij reeds betrokken geweest bij de organisatie van grote evenementen, waaronder de opendagen en juniordag van AZ met vele duizenden bezoekers. Wij verzorgen kinderfeesten en activiteiten maar ook personeels- en familie feesten op diverse locaties.

Bright Events is een organisatie die professioneel en super enthousiast te werk gaat om uw dag onvergetelijk te maken. Het brede assortiment aan programma’s in de stad tot spetterende feesten op locatie, Bright Events zorgt dat uw wensen op maat worden gerealiseerd.

Niet alleen het programma of het feest wordt voor u geregeld. Ook de catering is bij ons in goede handen. Alles wordt uit de kast gehaald om er een bijzondere dag van te maken. De ervaring, de passie en de inzet waarmee de uitjes zowel georganiseerd als uitgevoerd worden, zorgen ervoor dat u deze dag niet snel zal vergeten!


Reviews:

Voor dit bedrijf zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Naam vriend(in):
E-mail adres vriend(in):
Uw naam:
Uw e-mail adres:
Bericht:
 
 
Vraag prijs bij Bright Events aan:
(alle velden zijn verplicht)
Naam:
E-mail adres:
Groepsgrootte:
Datum:
Bericht:
 
 

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen