BredaseUitjes.nl

The Phone in Breda... het leukste en uitdagende spel om samen met uw collega's te spelen. U leert Breda wel op een hele andere manier kennen! Elk groepje krijgt na het speluitleg een telefoon en een spelboek met aanwijzingen en opdrachten.

De aanwijzingen leiden u via de prachtigste plekken in Breda naar de volgende locatie. Houd uw telefoon goed in de gaten! Want naast de opdrachten in het spelboek ontvangt u ook opdrachten via de sms. 
 
Vind de mysterieuze tekst!
U gaat voor de winst? Zorg dan dat u veel punten verdient door zoveel mogelijk goede antwoorden te geven. Geeft een keer een fout antwoord? Geef de hoop niet op, want alles is nog mogelijk! Tijdens het spel vindt u verschillende aanwijzingen. Deze vormen samen een raadselachtige tekst. Let op! Deze tekst is van groot belang in het finalespel! 
 
Winnaars
Wilt u het team zijn die de meeste punten heeft verdient en dus met de hoofdprijs naar huis gaat? Lost dan de mysterieuze tekst op en doe u best bij het finalespel! Wie weet mag u dan wel de champagnekurken de lucht in knallen!

Het is natuurlijk mogelijk om deze gezellige middag in Breda te combineren met een heerlijke lunch of diner in één van de restaurantjes waarmee BredaseUitjes.nl samenwerkt! Vraagt u gerust eens naar de vrijblijvende mogelijkheden! 
 
Dit uitje is inclusief:
 - Spelprogramma
 - Professionele begeleiding
 - 1 consumptie p.p.
 - Versnapering voor onderweg
 - Prijs voor het beste team


Reviews:

Voor dit bedrijf zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Naam vriend(in):
E-mail adres vriend(in):
Uw naam:
Uw e-mail adres:
Bericht:
 
 
Vraag prijs bij BredaseUitjes.nl aan:
(alle velden zijn verplicht)
Naam:
E-mail adres:
Groepsgrootte:
Datum:
Bericht:
 
 

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen