BosscheUitjes.nl

BosscheUitjes.nl hèt adres voor een origineel bedrijfsuitje of groepsuitje in Den Bosch! Een uitgebreid aanbod van typisch Bossche uitjes, workshops en arrangementen in de binnenstad van Den Bosch. Altijd al eens een bezoek willen brengen aan de hoofdstad van Brabant? Dit is uw kans!

Bedrijfsfeesten en andere uitjes in Den Bosch op maat behoren tot de mogelijkheden bij BosscheUitjes.nl. We bedenken en organiseren zelfs zeer regelmatig bijzondere programma's voor bedrijfsfeesten en uitjes in Den Bosch op maat.!

Wilt u een verrassend, gezellig, en vooral onvergetelijk bedrijfsfeest of bedrijfsuitje in Den Bosch beleven? Kijk op de website www.BosscheUitjes.nl voor nog veel meer informatie die uw dag uniek maakt! Wilt u liever een arrangement op maat? Neem dan contact op met onze enthousiaste medewerk(st)ers die u hier mee kunnen helpen.

Mail naar info@Bosscheuitjes.nl of bel (0)73 - 61 00 140.


Voorbeeld arrangement: Walking lunch met puzzeltocht

Den Bosch op een gezellige en speelse manier kennen? Uw dag begint met een heerlijk kopje soep in een sfeervol restaurant. Vervolgens zitten jullie in teamverband me teen spelboek op zak door hartje Den Bosch een puzzeltocht afleggen.

Na een half uurtje wandelen loopt u richting het tweede restaurant waar u aanschuift voor een goed gevuld lunchbroodje. We kunnen helaas niet te lang blijven tafelen, want we pakken de draad weer op en gaan door met de puzzeltocht in de bruisende stad Den Bosch. We sluiten deze geweldige dag af op een gezellige locatie onder het genot van een lekker lunchdessert. Ondertussen kijkt de begeleider welk team de puzzel goed heeft opgelost en krijgt het winnende team een leuke prijs mee naar huis!

Inclusief:
- Professionele begeleiding
- Spelmaterialen
- Puzzeltocht
- Teambuilding
- Prijsuitreiking
- Drie gangen lunch


Reviews:

Voor dit bedrijf zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Naam vriend(in):
E-mail adres vriend(in):
Uw naam:
Uw e-mail adres:
Bericht:
 
 
Vraag prijs bij BosscheUitjes.nl aan:
(alle velden zijn verplicht)
Naam:
E-mail adres:
Groepsgrootte:
Datum:
Bericht:
 
 

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen