Biesbosch Evenementen Natuurlijk Doen

Biesbosch Evenementen Natuurlijk Doen Voor al uw bedrijfsuitjes, teamdagen, familiefeesten en vergaderarrangementen. Wilt u dat alles goed georganiseerd is onder een dak? Waarbij alle elementen van natuur,cultuur actie en plezier in voorkomen voor groepen van 8 tot 800 personen.

Biesbosch Evenementen Natuurlijk Doen kan uw gezelschap met 4 verschillende onderdelen inspireren:

Biesbosch Evenementen
Biesbosch Evenementen ontwikkelt en organiseert evenementen met een recreatief en inspirerend karakter. Bijzonder is dat deze passen binnen de mogelijkheden van Nationaal Park de Biesbosch. Voorbeelden van Biesbosch Evenementen zijn: personeeluitjes, bedrijfsevenementen en familiereünies. Er zijn verschillende evenementen voor een dagje Biesbosch: Zoals een kanotocht, schattocht, rondvaart, kajuittocht, schilderexcursie en een kompastocht.

Zakeninspiratie & vergaderen
Zakeninspiratie & vergaderen biedt vergaderarrangementen,congresorganisatie en bijeenkomsten aan op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Zakeninspiratie organiseert arrangementen voor alle groepen die willen vergaderen, een training willen geven of een ander soort bijeenkomst willen organiseren. Het bijzondere van deze arrangementen is een combinatie van vergaderen en een activiteit, mogelijk in het Nationaal Park de Biesbosch.

Training & teambuilding
Training & teambuilding biedt vele mogelijkheden voor uiteenlopende groepen. Mogelijke onderwerpen die aan de orde komen zijn communicatie, teambuilding, intervisie, avatar, creatief denken, brainstormsessies of hoe leer je brainstormen. Ervaren trainers begeleiden u naar uw einddoel.

Op locatie
Op locatie ontwikkelt en verzorgt evenementen op de door u gewenste locatie. Zoals de organisatie van een publieksdag, productpresentatie, training en ondersteuning op uw manifestatie. Wij geven uw evenement veel bekijks met natuur gerelateerde activiteiten zoals nestkastjes maken, vlot bouwen, vliegeren en spel en sportactiviteiten.

Alle arrangementen zijn maatschappelijk verantwoord en hebben zo weinig mogelijk impact op de omgeving. Kijk voor meer informatie op de website www.natuurlijkdoen.nl of www.biesboschevenementen.nl

Tot ziens in de Biesbosch? Natuurlijk Doen!


Reviews:

Voor dit bedrijf zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Naam vriend(in):
E-mail adres vriend(in):
Uw naam:
Uw e-mail adres:
Bericht:
 
 
Vraag prijs bij Biesbosch Evenementen Natuurlijk Doen aan:
(alle velden zijn verplicht)
Naam:
E-mail adres:
Groepsgrootte:
Datum:
Bericht:
 
 

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen