Beware Beach V.O.F.

"We hebben een ontzettend leuke middag mogen beleven bij jullie op het strand! Wij willen jullie hiervoor bedanken. Zeker extra complimenten voor de begeleiding, super enthousiast, motiverend en gezellig! Mede door hen is deze middag voor velen van ons onvergetelijk geworden!"

Als u écht wilt genieten, kies dit jaar dan voor een bedrijfsuitje naar het strand! Naast ons brede aanbod aan activiteiten vindt u hier een weids uitzicht, veel ruimte en frisse zeelucht.

Beware Beach heeft voor de bedrijfsuitjes een leuk en spectaculair aanbod samengesteld. Onze activiteiten zijn voor iedereen toegankelijk en bestaan uit verschillende elementen, voor een afwisselende dag aan het strand. Een personeelsuitje boeken is niet altijd makkelijk; daarom heeft Beware Beach veelzijdige arrangementen samengesteld, van een uur lol trappen tot een volledig dagprogramma met afsluitende barbecue. Naast de arrangementen, kunt u ook zelf uw bedrijfsuitje samenstellen met keuze uit vele strandactiviteiten en het culinaire aanbod van Beware Beach.

Arrangement Kitebuggyen en Strandsurfen:
- Ontvangst in eigen ruimte in de strandtent
- Koffie/thee/frisdrank met muffin bij aankomst
- Eigen instructeurs
- Per persoon een originele fotoherinnering
- 1,5 uur strandzeilen
- 1,5 uur kitebuggyen
- Lunchbuffet
- Barbecuebuffet

Volop actie op het strand en genieten van culinaire luxe!
Dit is het populairste arrangement van Beware Beach; een dag gezellig en actief bezig zijn met collega's op het strand en ontspannen aan tafel schuiven voor een bourgondische lunch en een afsluitende barbecue. Welke collega kan het best kitebuggyen en wie gaan de strijd met elkaar aan met het strandzeilen?
Lunch & barbecue
Jullie kunnen je helemaal laten gaan tijdens onze strandactiviteiten, want Beware Beach verzorgt na de eerste activiteit een uitgebreide lunch om weer op krachten te komen. Binnen of op het terras liggen verschillende soorten broodjes klaar en ieder krijgt twee drankconsumptiebonnen. Neem lekker de tijd en bekijk alle actie op het dynamische strand van de Brouwersdam.
Na de tweede strandactiviteit zal er een barbecue zijn bij de strandtent. Jullie taken zitten er op. Het vlees draait onze kok om en er staan verschillende vleessoorten, heerlijke salades, aardappeltjes, frites en heerlijke sauzen klaar. Een zeer relaxte afsluiting van een mooie dag!
 


Reviews:

Voor dit bedrijf zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Naam vriend(in):
E-mail adres vriend(in):
Uw naam:
Uw e-mail adres:
Bericht:
 
 
Vraag prijs bij Beware Beach V.O.F. aan:
(alle velden zijn verplicht)
Naam:
E-mail adres:
Groepsgrootte:
Datum:
Bericht:
 
 

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen