BAS Ballonvaarten B.V.

Maak een prachtige tocht door de lucht met BAS Ballonvaarten. BAS Ballonvaarten B.V. is een rijkserkend en professioneel ballonvaart bedrijf dat zich sinds 2003 gespecialiseerd heeft in passagiers ballonvaarten voor zowel bedrijven als particulieren en luchtballon evenementen over de hele wereld!

Opstapplaatsen in heel Nederland.
Onze vertrekplaatsen voor het maken van een ballonvaart zijn o.a. Alkmaar, Almelo, Apeldoorn, Arnhem, Amersfoort, Alphen aan den Rijn, Breda, Den Bosch, Deventer, Doetinchem, Eindhoven, Emmen, Houten, Joure, Laren (gem Lochem) Maastricht, Nieuwegein, Nijmegen, Nijverdal, Oldenzaal, Ommen, Rijssen, Tilburg, Utrecht, Veenendaal, Zutphen Zwolle Provincie Zeeland en vele andere.
Maar ook met een "volle mand" vanaf een locatie door u aan te wijzen bijvoorbeeld een ballonvaart vanaf uw eigen woonplaats.

Ruime manden en verschillende luchtballonnen.
Bij BAS Ballonvaarten B.V. varen we met extra ruime manden met verhoogde randen zodat iedereen bij ons aan "het raam" kan staan en veilig van de ballonvaart kan genieten.
Wij hebben verschillende luchtballonnen variërend van 2 t/m 20 personen.
Ook is het ook mogelijk om met grote groepen t/m 250 personen een ballontocht te maken bijvoorbeeld voor een avontuurlijk bedrijfsfeest of personeelsfeest.
Onze actuele prijslijst is hier te vinden.

Luchtballon Restaurant.
BAS Ballonvaarten beschikt over het enige luchtballon restaurant in de wereld! We hebben samen met Cameron Balloons (Wereld marktleider) een luchtballon ontwikkeld met een katrol systeem waarbij er gerechten omhoog kunnen worden gehezen, deze gerechten worden bereid in de hitte van de hetelucht in de ballon.
Deze top gerechten worden door vrouwelijke meesterkok Angelique Schmeinck bereid.

Ballonvaart als cadeau geschenk.

Wilt u een origineel cadeau geven? Bijvoorbeeld een Valentijnskado, dan zijn onze (deel) cadeaubonnen misschien iets voor u. Hierbij kunt u zelf een bedrag aangeven en wij maken de ballonvaart kado bon. (Wij zijn aangesloten bij de Nationale Ballonvaart Bon, Nationale Ballonbon, Nationale Geschenkbon en wij accepteren de Eventbon van Event Store, maar hebben ook eigen ballonvaart Kado Bonnen)

 


Reviews:

Voor dit bedrijf zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Naam vriend(in):
E-mail adres vriend(in):
Uw naam:
Uw e-mail adres:
Bericht:
 
 
Vraag prijs bij BAS Ballonvaarten B.V. aan:
(alle velden zijn verplicht)
Naam:
E-mail adres:
Groepsgrootte:
Datum:
Bericht:
 
 

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen