Balls and Arrows

Bos, schuilplaatsen en spannende paadjes: alle ingrediënten voor een stevig potje paintballen zijn aanwezig. En daarnaast daagt Balls and Arrows bezoekers uit voor een andere schietsport. Wat dacht je van handboogschieten, kruisboogschieten of luchtdrukschieten?

Paintballen
Balls and Arrows heeft flink de ruimte genomen in de bossen van Lelystad. Grote, ruim opgezette speelvelden met voldoende schuilplaatsen bieden elke groep een spannend decor voor paintball. Het speelveld is gereserveerd voor de groep, dus het beschieten van of beschoten worden door anderen is niet mogelijk. Alle ruimte om helemaal op te gaan in het spel! Balls and Arrows zorgt voor de professionele begeleiding, de uitrusting en de wapens. En voor de vrijgezel is er een prachtig Bunnypak, zodat hij of zij extra in de gaten loopt. Schieten maar!

Schietsporten
Haast geluidloos zoeven er pijlen over het terrein in Lelystad, om vervolgens nog natrillend te blijven steken in de roos. Paintballen is niet de enige sport die je bij Balls and Arrows kunt beoefenen. Ook boogschieten, kruisboogschieten en luchtdrukschieten staan op het programma. Wie is de scherpschutter van de groep? Deelnemers krijgen 2,5 uur lang les in de drie verschillende schietsporten en belanden daarna in een echte schietwedstrijd. Het uur van de waarheid, want hier wordt de winnaar beslist. De beste schutter ontvangt een oorkonde van de Snipers elite. Leuk voor aan de muur!
Paintball en schietsporten in Lelystad in Lelystad leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

 


Reviews:

Voor dit bedrijf zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Naam vriend(in):
E-mail adres vriend(in):
Uw naam:
Uw e-mail adres:
Bericht:
 
 
Vraag prijs bij Balls and Arrows aan:
(alle velden zijn verplicht)
Naam:
E-mail adres:
Groepsgrootte:
Datum:
Bericht:
 
 

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen