Bakker & Clients Eventmarketing

Bakker & Clients EventMarketing, opgericht in 1990, is gespecialiseerd in het bedenken, ontwikkelen & uitvoeren van unieke concepten. Concepten in de vorm van een event, integreerbaar in de marketingstrategie of juist hier haaks op staand, waardoor deze als spraakmakend en vernieuwend gezien worden

PROGRAMMA 18:30 - 24:00 UUR

 

ONTVANGST

Vanaf de Winterse ingang worden de gasten naar WinterWonderLand gebracht. In een prachtig winters decor worden de gasten warm onthaald in de Mega Chalet met warme chocolademelk en Glühwein.

ETEN

Eenmaal binnen het sfeervolle Chalet komt iedereen al snel in de juiste sfeer. Gezellige deintafels, lekkere muziek en heerlijk geurende soepen en het prachtige luxe houten interieur. Verspreid door het Chalet scheppen de verschillende koks de heerlijkste soepen op. Uiteraard zijn ook de lekkerste stampotten aanwezig.

ENTERTAINMENT TIJDENS HET ETEN

Tijdens het eten wordt het feestgehalte al flink op pijl gebracht. Top-entertainer Heino, de drie zingende kerstengeltjes of de zingende Beierse Waard, zetten de boel flink op de kop.

ENTERTAINMENT NA HET ETEN

Met het nagerecht in de hand gaan de gasten op pad in het magische WinterWonderLand. Rondom het Chalet is een geweldige wintersportsfeer gecreëerd. Een langlaufloipe, wit opgespoten bomen, vallende sneeuw, een ijsbaan, vuurkorven, reuzen kroonluchters, marshmallows, rendierhuiden, strobalen, gezellige meet & greet tafels met wollen dekens om de gasten lekker warm te houden en nog veel meer winterse belevingen.

WINTERSE BELEVINGEN EXTREAM OUTDOOR

Magisch verlichte paden brengen gasten langs diverse Winterse Belevingen. Zo wandelen gasten met brandende fakkels de unieke winterse tocht.

WINTERSPELEN

Allerlei sfeerverhogende winterspelen als de Snowball Run, Bierpull Schuiven, Sneeuwpop Worstelen, Sneeuwbalwerpen, Ice Bowlen en Schaatsen zorgen er voor dat de gasten zich op wintersport wanen.

FEESTEN IN DE BELEVINGSRUIMTES

- In de Spannende Nachtclub met live optredens van Heino, Robbie Williams of Tijdloos in Austria die altijd voor een geweldige feest zorg dragen. Vanaf 22.00 uur laten dj's alle stijlen muziek voorbij komen.

- In de Mega Après-ski zolder met onvervalste après-ski hits en de bekende Tiroler Hit Bingo.

- Een Karaoke hutte vol biertafels met Heidi's & Anton's en gezellige meezingers.

AFSCHEIDSRITUEEL

Na een geweldig feest, het afscheid. Met sterretjes, Berenburgers & mooie woorden verjagen we gezamenlijk de boze geesten van 2011. Om 2012 alvast met schone lei te beginnen.


 


Reviews:

Voor dit bedrijf zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Naam vriend(in):
E-mail adres vriend(in):
Uw naam:
Uw e-mail adres:
Bericht:
 
 
Vraag prijs bij Bakker & Clients Eventmarketing aan:
(alle velden zijn verplicht)
Naam:
E-mail adres:
Groepsgrootte:
Datum:
Bericht:
 
 

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen