Avonturenpark Hellendoorn

Samen Bent u als organisator ook dit jaar weer op zoek naar een originele invulling voor uw bedrijfsfeest? Avonturenpark Hellendoorn is een unieke, avontuurlijke locatie voor een exclusief personeelsfeest!

Voorstellen voor uw bedrijfsfeest:
Avondurenparty
Een geweldige all-inclusive feestavond! Het park is ’s avonds exclusief voor uw bedrijf geopend. Samen beleeft u de spannendste attracties. Tussendoor worden er heerlijke hapjes en drankjes geserveerd.
De avond wordt spectaculair afgesloten op onze feestlocatie, waarbij onze DJ u uitnodigt op de dansvloer!

Heksenurenparty
Vanaf september is het griezelen geblazen in Avonturenpark Hellendoorn. Het park is bezaaid met pompoenen, bezemstelen en spinnenwebben. De heksen jagen de gasten de stuipen op het lijf.

Glitter & Glamourparty
Bewandel de rode loper, terwijl de fotocamera’s flitsen. Tijdens de Glitter & Glamourparty van Avonturenpark Hellendoorn bent u de ster van de avond! Geniet van heerlijke hapjes en drankjes en waan uzelf in glamourland. Gegarandeerd een onvergetelijke ervaring!

Griezelparty
Voor groepen van 40 tot max. 80 personen bieden we een nieuw concept aan: de Griezelparty! Van december tot en met juni kunt u griezelen in en rondom Château Lumière. Het betreft een all-inclusive programma met o.a. het aandoen van twee topattracties (infebruari en maart is er wegens onderhoud aan de Rioolrat een extra activiteit in de Discovery Club georganiseerd), hapjes & drankjes, griezelig entertainment én een afsluitend feest in Château Lumière! Kortom: het wordt een avond om niet meer te vergeten!

 


Reviews:

Voor dit bedrijf zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Naam vriend(in):
E-mail adres vriend(in):
Uw naam:
Uw e-mail adres:
Bericht:
 
 
Vraag prijs bij Avonturenpark Hellendoorn aan:
(alle velden zijn verplicht)
Naam:
E-mail adres:
Groepsgrootte:
Datum:
Bericht:
 
 

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen