Attractiepark Toverland

Attractiepark Toverland Sevenum bestaat sinds 2001 en is een attractiepark voor jong en oud. Het park is opgedeeld in 4 gebieden, namelijk het land van Toos, Magic Forest, de Tovertuin en Troy Area. Ook in de winter kan dit park zeer aantrekkelijk zijn omdat Attractiepark Toverland Sevenum grotendeels overdekt is.

De topattracties zijn de Boosterbike, een achtbaan waarbij je op een motor zit die afgeschoten wordt, hiermee wordt een snelheid bereikt tot bijna 75 kilomter per uur! De snelheid van de bobbaan Woudracer heb je geheel zelf in de hand, tot maximaal 40 km/h. In de Wildwaterbaan Backstroke maak je zowel een vrije val vooruit als achteruit en kun je een waterfestijn verwachten! Een van de nieuwste attracties is Troy, een houten achtbaan van ruim een kilometer lang en 35 meter hoog. Voor de kleintjes is er in Attractiepark Toverland Sevenum een Appelcarrousel, truckparcours en peuterspeelhuis. Naast alle attracties zijn er ook diverse speeltoestellen en een middagshow met Toos Toverhoed. Attractiepark Toverland Sevenum heeft een divers aanbod van Horeca-voorzieningen en winkels verspreid over het park.


Reviews:

Voor dit bedrijf zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Naam vriend(in):
E-mail adres vriend(in):
Uw naam:
Uw e-mail adres:
Bericht:
 
 
Vraag prijs bij Attractiepark Toverland aan:
(alle velden zijn verplicht)
Naam:
E-mail adres:
Groepsgrootte:
Datum:
Bericht:
 
 

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen