3

AmsterdamseUitjes.nl

AmsterdamseUitjes.nl is de nummer 1 van Amsterdam in bedrijfsuitjes en feesten. Origineel, creatief en exclusief! Voor grote en kleine groepen.Het meest volledige aanbod van de hoofdstad bestaat o.a. uit: Wie is de Mol, Kloten op de Wallen, Moorddiner of Cabaretdiner.

Amsterdamseuitjes.nl is een Amsterdams evenementenbureau dat haar (vaste) opdrachtgevers met originele invalshoeken blijft verbazen.

De hoofdactiviteit is het organiseren van grote en kleine bedrijfsevenementen in onze hoofdstad. De voornaamste opdrachtgevers zijn bedrijven en overheidsinstellingen die het evenement gebruiken om hun specifieke kwaliteiten naar relaties, personeel en ook toekomstige klanten op een verrassende en ontspannen wijze uit te stralen.

In deze werkwijze staat centraal dat AmsterdamseUitjes.nl creativiteit durft te koppelen aan budgettaire haalbaarheid. Hierbij is het nakomen van beloften en het scheppen van helderheid essentieel.

AmsterdamseUitjes.nl heeft een zestal specialismen, buiten haar bedrijfsevenementen op maat:
- Dagarrangementen
- Avondarrangementen
- Themafeesten
- Hotelovernachtingen
- Rondleidingen en workshops
- Spelprogramma's

Kijk op de website www.AmsterdamseUitjes.nl voor nog veel meer informatie die jullie dag uniek maakt.
 

Voorbeeld arrangement Lunchvaart, Wie is de Mol & Icebar
Een heerlijke dag in Amsterdam! U begint met een rondvaart door de grachten gevolgd door een spannend stadspel. Deze sluiten we af met een prijsuitreiking in de koudste bar van Amsterdam!

Lunchvaart (1,5 uur)
Varend over de Amsterdamse grachten begint uw arrangement met een heerlijke lunch. In anderhalf uur varen we over de Singel, langs Carré, door het oude centrum en over het IJ. Wat is Amsterdam toch mooi vanaf het water...

Wie is de Mol?* (3,5 uur)
Wie is de Mol is een spannend en actief stadsspel dat in het centrum van Amsterdam al het goede en zeker ook het slechte in uw groep naar boven haalt. Hét spel om uw collega's echt te leren kennen. Wie vertrouwt u en wie durft u opdrachten uit te laten voeren namens uw groep? De Mol loert iedere minuut tijdens de vele ludieke opdrachten mee. Bent u in staat om de Mol binnen uw groep te ontmaskeren?

Icebar* (45 min.)
Aan de Amstel in Hartje Amsterdam sluit u uw arrangement af in Hot & Cold, het enige Icecafé van Nederland. De temperatuur binnen is min vijf graden Celsius. De ambiance is fantastisch, onvergetelijk en nergens mee te vergelijken! Een nieuwe ijstijd staat op het punt van aanbreken. U krijgt een warme jas en handschoenen om de kou te trotseren. Een ijskoud biertje of een schnaps in ijsglas staat voor u klaar op de bar! Hierna heeft u tijd om de Icebar te verkennen.

Inclusief:
- Rondvaartlunch aan boord
- Spelprogramma
- Professionele begeleiding
- Prijs voor de winnaars
- Eén consumptie p.p.
- Een bezoek aan de enige Icebar
- Versnapering voor onderweg


Reviews:

Josien 14-05-2017
Wat een geweldige dag! Wie is de Mol is sowieso hilarisch om te doen, maar ook de icebar er bij en een diner (ipv lunch) waren uitstekend geregeld. Het contact met Amsterdamseuitjes was soepel. Niet moeilijk doen, gewoon normaal. Heerlijk. Volgend jaar weer, maar dan UtrechtseUitjes denk ik!

Sfeer Begeleiding
Prijs/kwaliteit Programma


Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Naam vriend(in):
E-mail adres vriend(in):
Uw naam:
Uw e-mail adres:
Bericht:
 
 
Vraag prijs bij AmsterdamseUitjes.nl aan:
(alle velden zijn verplicht)
Naam:
E-mail adres:
Groepsgrootte:
Datum:
Bericht:
 
 

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen