Amsterdamse Groepsuitjes

Een workshop smartlappen zingen (incl. cd-opname), handboogschieten in het stadsklooster, Baantjerspeurtocht, diners & lunches; alles in hartje Amsterdam....

Banjeren met Baantjer
Treedt in de voetsporen van inspecteur De Cock. Gids Arie neemt u per fiets en lopend mee door donker Amsterdam. Moord, doodslag & de boeken van Baantjer zijn de leidraad. Onderweg inspecteert u een vers lijk en in cafe Smalle Lowietje zit u op de kruk van de brigadier zelf. 'Dit arrangement kan ook in de vorm van een speurtocht: de leukste teambuilder van Amsterdam!'
Richtprijs 30 euro pp (min. 300 euro).

Rondleiding met oud rechercheur van Bureau Warmoesstraat
Uw gids werkte jarenlang op het meest beruchte politiebureau van Nederland. Hij kent de buurt op zijn duimpje en heeft de spannendste verhalen!

Gluren bij de Buren'
'Nieuw: op verzoek kunt op bezoek bij de Veerkampjes'. Per fiets op bezoek bij de Amsterdammers: een woonboot, een grachtenpand of bijvoorbeeld een echte Jordanese.
Richtprijs is 300 euro voor max. 10 personen in één groep;

Handboogschieten
In het stadsklooster en onder begeleiding van een Amsterdamse schutter. De winnaar krijgt een leuke prijs.
Richtprijs pp. 13 euro, min. 297 euro.
'Theo's Tulpentoer'
Rondleiding met een dakloze. Onderweg alles over het leven op straat, ook proeft u een paar tulpen. Richtprijs pp. 12 euro, min. 175 euro

'Schateren met Schutters'
Rondleidingen over de wallen of door de Jordaan. De gids is gekleed als schutter uit de tijd van Rembrandt. Richtprijs pp. 9 euro, min. 125 euro.

Workshop smartlappen zingen
In een kroeg op de wallen krijgt u zangles en zingt u vervolgens met onze accordeonist bekende en minder bekende smartlappen. Het geheel kan worden afgesloten met een cd-opname. Het eerste half uur is de warming up met de zangjuf, vervolgens zingt men anderhalf uur met de accordeonist. Het laatste half uur hiervan wordt een cd (1 cd) opgenomen.
Prijs 1-20 pers. 375 euro (zonder les), 20-28 pers. euro 450 euro (incl. les), 29 pers. en meer 13 euro pp.

Oud Hollandse spelen
In het wallenklooster of op een andere historische locatie staan een aantal originele oud Hollandse spelletjes opgesteld. Uw groep wordt verdeeld in team wit & team rood en beiden moeten zoveel mogelijk punten scoren. Deze excursie is ideaal voor teambuilding.
1-30 personen 400 euro (2 uur)
31-60 personen 600 euro (3 uur incl. handboogschieten)

Ook organiseren wij feestavonden, boottochten, lunches & diners alles in hartje Amsterdam. Kijk op onze site voor meer info www.amsterdamexcursies.nl.


Reviews:

Voor dit bedrijf zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Naam vriend(in):
E-mail adres vriend(in):
Uw naam:
Uw e-mail adres:
Bericht:
 
 
Vraag prijs bij Amsterdamse Groepsuitjes aan:
(alle velden zijn verplicht)
Naam:
E-mail adres:
Groepsgrootte:
Datum:
Bericht:
 
 

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen