AlkmaarseUitjes.nl

Nieuw bij Uitjes.nl, een bedrijfsuitje op de werkvloer. Verras uw collega's met deze hilarische cabaretvoorstelling, bijvoorbeeld na een lange vergadering. Deze show biedt interactie en zet je aan het denken over de strijd der sexen (op de werkvloer en daarbuiten).

Een man en een vrouw. Astrid Stiel en Jorrik Hartemink. Of eigenlijk andersom. Want Astrid is de vrouw en Jorrik de man. Toch? Met al hun mannen- en vrouwendingetjes en eigenschappen. Jorrik en Astrid weten zèlf in ieder geval goed hoe het zit. Denken ze. En dat komen ze graag even uit de doeken doen aan het publiek. Met behulp van een flap-over, gespeelde types, plaatjes en natuurlijk vooral zichzelf werpen ze een licht over de rolverdeling. Qua man en vrouw. In de wereld buiten en ook in zichzelf. Dan blijkt toch niet alles even helder en kunnen ze elkaar nog behoorlijk in de haren vliegen over ‘de waarheid’. Zoals het man en vrouw betaamt. Maar what else is new?

Zouden er met vrouwen aan de macht geen oorlogen zijn? Of zou er slechts vaker een bakkie koffie gedronken worden met de vijand in de loopgraaf? En wie graaft die dan? en wie zet die koffie dan? Op dit soort vragen proberen Astrid en Jorrik in hun voorstelling samen met alle mannelijke en vrouwelijke energie in het publiek een antwoord te vinden. Daarna stapt het duo samen weer in de auto naar huis. Want samen uit, samen thuis. Hopen ze.

Cabaretvoorstelling met Astrid Stiel en Jorrik Hartemink op uw eigen locatie.*

Tegen een meerprijs kan de voorstelling ook bij een horecalocatie plaatsvinden.

 


Reviews:

Voor dit bedrijf zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Naam vriend(in):
E-mail adres vriend(in):
Uw naam:
Uw e-mail adres:
Bericht:
 
 
Vraag prijs bij AlkmaarseUitjes.nl aan:
(alle velden zijn verplicht)
Naam:
E-mail adres:
Groepsgrootte:
Datum:
Bericht:
 
 

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen