Akkermans leisure & golf

Akkermans Outdoor Centre is reeds 17 jaar "actief" op het gebied van binnen- en buitensportactiviteiten. Door deze ruime ervaring bieden wij iedereen "Een beleving die blijft hangen". Dit is mogelijk in elke gewenste vorm.

Een personeelsfeest of bedrijfsuitje, een vergadering, teambuildingdag, familie-uitje of vrijgezellenfeest. Door ons brede aanbod kunnen wij voor iedereen, sportief en minder sportief, een leuke dag verzorgen, waarbij persoonlijke aandacht steeds centraal staat.
Akkermans Outdoor Centre biedt u een groot scala aan verschillende indoor en outdoor activiteiten. Zoals een spannende Oosterschelde survival, vlotbouwen, klimmen, boogschieten of verschillende creatieve workshops. Midden op ons terrein bevindt zich het High-ropes course. Dit 12 meter hoge houten touwenparcours is een topper in ons aanbod en voor de meeste mensen letterlijk en figuurlijk het hoogtepunt van de dag! Onze deskundige instructeurs zorgen voor een unieke beleving en houden de veiligheid scherp in de gaten houden.
Naast het regelen van activiteitenprogramma's kan Akkermans Outdoor Centre ook uw catering verzorgen. In ons gezellige Grand-café kunt u terecht voor een hapje en een drankje. Ons cateringaanbod varieert van een eenvoudige lunch of ontbijt tot een uitgebreid buffet of diner. Wat dacht u bijvoorbeeld van een Italiaans buffet?
Voor een meerdaags verblijf biedt het outdoor centre diverse speciale overnachtingsmogelijkheden voor zowel groepen als individuen.
Wanneer u met uw bedrijf iets te vieren heeft, stellen wij graag voor u een programma op maat samen!

Voorbeeld arrangement: Herrie in de keuken Tip!

Bij Herrie in de Keuken gaat het er om welk team uiteindelijk het lekkerste gerechtje maakt. Hier zijn uiteraard smaakvolle ingrediënten voor nodig. Onder leiding van onze veilingmeester zullen diverse ingrediënten geveild worden. Het budget dat ieder team te besteden heeft wordt bepaald door de score die behaald wordt tijdens de activiteiten.
Herrie in de keuken groepsuitje
Tijdens het actieve gedeelte, kunnen de teams 'geld' verdienen met activiteiten als buksschieten, reuze zeeslag, kruidenruiken & wijnproeven, breinbrekers en het vliegend tapijt. Gevarieerde activiteiten waar iedereen aan deel kan nemen. Gevolgd door de culinaire quiz. Wie weet welke twee soorten vlees men in een T-bone steak aantreft? En wat is een 'skottelbraai'?
Vervolgens maken de teams aan de hand van de ingrediëntenlijst een recept voor hun gerechtje zodat ze goed voorbereid op de veiling op de gewenste ingrediënten kunnen bieden. Maar…zijn die tomaten die je in gedachten had nog wel betaalbaar? Wordt het zalm-salade zonder zalm…of toch maar iets anders verzinnen? De veiling staat garant voor hilarische momenten!
Tenslotte gaan de teams in hun eigen keukentje aan de slag met de vergaarde ingredienten. Hierbij staat de creativiteit van het team centraal. De gerechten worden na een ludieke presentatie beoordeeld op originaliteit, smaak en presentatie!

Inclusief:
Instructie en begeleiding
Alle materialen, ingredienten en activiteiten
Prijsuitreiking


Reviews:

Voor dit bedrijf zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Naam vriend(in):
E-mail adres vriend(in):
Uw naam:
Uw e-mail adres:
Bericht:
 
 
Vraag prijs bij Akkermans leisure & golf aan:
(alle velden zijn verplicht)
Naam:
E-mail adres:
Groepsgrootte:
Datum:
Bericht:
 
 

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen