Adellijk Vermaak

Welkom terug in de tijd waar adellijk vermaak binnen uw handbereik ligt. Op een prachtige en passende locatie naar keus wordt u de fascinerende beleving van de jacht in geuren en kleuren gepresenteerd. Een intense beleving waar u niet alleen toeschouwer zult zijn, maar actief deelnemer bent in de schone kunsten van het adellijk vermaak.

Adellijk Vermaak: Events op Niveau!
Beleef het goede leven en de oud adellijke buitensport kunsten zoals slechts een kleine groep geprivileerden dit heden ten dagen nog bedrijven. Een event dat een diepe indruk achterlaat.

De valkerij, parforcejacht en de adel.
Wij nemen wij u mee, terug in de tijd, in deze twee tot drie uur durende workshop.
U wordt verwelkomt door onze jachthoornblazers en de valkeniers met een valk op de hand. Zij begeleiden u naar het veld waar we starten met de equipage te paard en de meute bloedhonden.

Vervolgens nemen we u mee in het eeuwenoude ambacht van de valkerij. Zoals de traditie betaamt, leren wij u op ambachtelijke wijze de verschillende valkerij technieken en zelf vliegen met roofvogels, zoals deze kunst al eeuwen van meester op gezel wordt overgedragen.
Tijdens de workshop larderen de jachthoornblazers uw verrichtingen met jachtsignalen en maakt actiefotograaf Roberto Bogers foto's van uw team.

Aan het eind van de workshop kent u uit ervaring de geur van een roofvogel, het gewicht van een valk en hoe licht een havik op uw valkeniershandschoen landt.


Reviews:

Voor dit bedrijf zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Naam vriend(in):
E-mail adres vriend(in):
Uw naam:
Uw e-mail adres:
Bericht:
 
 
Vraag prijs bij Adellijk Vermaak aan:
(alle velden zijn verplicht)
Naam:
E-mail adres:
Groepsgrootte:
Datum:
Bericht:
 
 

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen