ABC Events

Bij ons kunt u kiezen uit diverse onderwerpen: teambuilding, rally rijden, zeilen, wijn proeven, vliegen, een spannende GPS tocht, een casino arrangement en nog heel veel andere leuke uitstapjes. Door een breed scala aan evenementen zijn onze uitjes geschikt voor zowel kleine als grote groepen van diverse leeftijden.

Hieronder vindt u een drie voorbeelden van onze uitjes en evenementen. We hebben uitjes tot € 50-, tot € 100,- en vanaf € 100. Het is ook mogelijk een evenement op maat door ons te laten organiseren. Neem contact met ons op als u zelf een evenement wilt samenstellen. Alles kan!
Of u nou een bedrijfsuitje, personeelsuitje, groepsuitje, evenement, teamuitje, workshop, themafeest, vrijgezellenfeest, personeelsfeest, afdelingsuitje, bedrijfsfeest of groepsactiviteit wil organiseren, bij evenementenbureau ABC-Events bent u aan het goede adres.

Voorbeeld I: Mind your own Business Quiz (€ 35,- p.p.)
Aan het einde van uw vergadering op een leuke manier testen wat iedereen van de vergadering heeft opgestoken of hoeveel kennis de leden van de vergadering hebben over onder andere het bedrijf?
Bij de mind your own business quiz, is de input van het bedrijf van groot belang, u kunt zelf bepalen wat voor soort rondes u zou willen hebben in de quiz en welke vragen er gesteld gaan worden.
De quiz zal uit verschillende verschillende vragenrondes bestaan. De quiz wordt met echte quizdesk uitgevoerd en geleid door onze enige echte quizmaster expert. Aan het einde van de quiz is er natuurlijk een mooie prijs voor het winnende team!

Voorbeeld II: The Cocktail Game Haarlem of Amsterdam (€ 69,- p.p.)
Tijdens deze citygame door de binnenstad van bijvoorbeeld Haarlem, waarbij de diverse locaties als het oude mannen huis (Frans Hals museum), 't Koetshuis (Dart/Biljardcentrum) en de molen 'De Adriaan' (Haarlem) niet mogen ontbreken gaat u opzoek naar aanwijzingen die u uiteindelijk de ingrediënten van DE cocktails van de laatste jaren zullen bezorgen. Welk team slaagt er als eerste in met de verkregen ingrediënten heerlijke cocktails te bereiden?
Dit culinaire evenement is uit te breiden met een heerlijk diner in één van de vele restaurantjes die Haarlem en Amsterdam rijk zijn.

Voorbeeld III: Forbidden Island by plane
(€ 299,- p.p.)
Nederland wordt geteisterd door een levensbedreigend virus. Door snel te handelen en goed samen te werken kan de oplossing gevonden worden. Het vaste land is bijna geheel besmet, maar het eiland Texel is virusvrij. De bewoners zijn in het bezit van het vaccin maar hebben uit voorzorg alle banden met het vaste land verbroken. Het doel? Krijg het vaccin in handen!

Na het verkrijgen van de instructies zal er in het diepste geheim een vliegtuig moeten worden bemachtigd. Wanneer het vliegtuig is bemachtigd dient het vliegen en het navigeren snel meester gemaakt te worden zodat er onder de radar gevlogen kan worden naar het eiland. Eenmaal aangekomen, een korte instructie over de vreemde voertuigen die klaar staan. Een rit tegen de tijd en tegen elkaar.
Snel handelen, samenwerken, zelfstandig vliegen in echte vliegtuigen, scheuren over het eiland, navigeren met GPS en stafkaarten, dit zijn de middelen die tot beschikking worden gesteld. De opdracht is uitdagend, adembenemend en sensationeel.


Om een compleet overzicht te krijgen van wat u allemaal kunt doen en beleven bij evenementenbureau ABC Events, klikt u hier. Het is mogelijk om meerdere evenementen of onderdelen ervan met elkaar te combineren.


Reviews:

Voor dit bedrijf zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Naam vriend(in):
E-mail adres vriend(in):
Uw naam:
Uw e-mail adres:
Bericht:
 
 
Vraag prijs bij ABC Events aan:
(alle velden zijn verplicht)
Naam:
E-mail adres:
Groepsgrootte:
Datum:
Bericht:
 
 

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen