4

2 Handjes Creatief

Vele enthousiaste "workshoppers" zijn u reeds voorgegaan. In een gemoedelijke sfeer van 2Handjes ontpoppen mensen zich tot ware kunstenaars. Onderstaand enkele korte omschrijvingen. Bekijk snel de website en kom gewoon een dagje genieten. Kan alleen of met een groep.

Glaskralen
Altijd al een uniek sieraad willen bezitten of willen maken van zelf gemaakte glaskralen? Bij 2Handjes Creatief bent u aan het goede adres.
U maakt tijdens dit creatieve uitje al u glaskralen zelf met behulp van gekleurde glasstaven en een gasbrander. Na een professionele uitleg over de brander, glas, technieken etc, neemt u plaats achter de brander. U zult met trots kijken naar de gemaakte kralen. In de middag maakt u van deze unieke kralen een prachtig sieraad.

Sieraden
U maakt uit onze "snoepwinkel" de meest trendy sieraden.

Keramiek glazuren
I
edereen kan een servies ontwerpen! U kiest uit een 40-tal biscuit vormen en glazuurt deze in stralende kleuren.

Speksteen
Speksteen is een geweldig stukje steen voor de beginnende beeldhouwer. De steen is zacht en tot super glanzend te polijsten. U maakt een kunstwerk om trots op te zijn.
Speksteen is een geweldig stukje steen voor de beginnende beeldhouwer. De steen is zacht en super glanzend te polijsten.

Schilderen
In het atelier van de 2handjes kan iedereen zich ongeremd en ongedwongen uiten met kwast, mes en natuurlijke materialen.


Reviews:

Susan 23-09-2016
Ons personeelsuitje was dit jaar een cursus 'speeksteen' bij de 2handjes. Echt een ontzettende aanrader! De gehele setting (lees: tuin) is geweldig en ook Diane doet het erg goed. Het mooie weer maakte de (mid)dag compleet. Iedereen (zowel de creatieve als minder creatieve collega's) heeft een topdag gehad! Nogmaals bedankt!

Sfeer Begeleiding
Prijs/kwaliteit Programma

Susanne 22-10-2016
Workshop Glaskralen maken. Dit is echt een aanrader! We zijn nu twee keer geweest om glaskralen te maken, eerst met een klein groepje, later met 10 personen omdat het de eerste keer zo leuk was! En weer een zeer geslaagde dag! Diane en José hebben alles tot in de puntjes geregeld. Het was het uurtje rijden vanuit Haarlem zeker waard. Groetjes Suus

Sfeer Begeleiding
Prijs/kwaliteit Programma

Sigrid 22-09-2017
Wij hebben een super dag gehad, heerlijk ontspannen dagje, lekkere lunch,veel gelachen maar ook goed gewerkt met een voldaan gevoel naar huis gegaan. Een echte aanrader voor iedereen ; met vriendinnen of met je collega's.

Sfeer Begeleiding
Prijs/kwaliteit Programma

Annet 19-09-2017
Wij hebben een geweldige dag gehad! lekker ontspannen, leuke sfeer....een echte aanrader!!

Sfeer Begeleiding
Prijs/kwaliteit Programma

Ria 18-10-2016
Wieteke en ik hebben heel erg genoten van ons moeder-dochter-uitje/workshop lampen maken. We gaan deze site dan ook aan iedereen promoten en wie weet ook een middag aan de slag met glaskralen! Dankjewel voor deze leuke middag!

Sfeer Begeleiding
Prijs/kwaliteit Programma


Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Naam vriend(in):
E-mail adres vriend(in):
Uw naam:
Uw e-mail adres:
Bericht:
 
 
Vraag prijs bij 2 Handjes Creatief aan:
(alle velden zijn verplicht)
Naam:
E-mail adres:
Groepsgrootte:
Datum:
Bericht:
 
 

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen