Zwartkijken

De Uitbeelder heeft vanuit zijn ervaring als tekenaar een fantastische teambuildingsactiviteit ontwikkeld. Tijdens Zwartkijken onderzoeken we het verschil tussen kijken en gezien worden.

Half vol of half leeg

Sommigen kijken door een roze bril anderen zijn zwartkijker. Een glas is half vol of half leeg. Als collega’s iets bespreken dan kan de één iets heel anders zien dan de ander terwijl ze het over het zelfde hebben. Hoe voorkom je dat zo’n verschil de samenwerking en het uiteindelijke resultaat negatief beïnvloedt? Als we het uittekenen wordt het voor iedereen inzichtelijk.

Op een voor iedereen veilige manier maken we groepsgedrag zichtbaar en de individuele deelnemers zullen hun eigen bijdrage daarin herkennen. We zullen d.m.v. tekenen onze manier van samenwerking letterlijk visualiseren. Als we de uitwerking van roze brillen en zwartkijken herkennen kunnen we het ook nuttig inzetten. We ervaren het verschil tusen kijken en zien, tussen vertellen en verklaren en hoe dat de communicatie helpt.

Duidelijker communiceren

Uw collega’s zullen tijdens de workshop veel plezier hebben. Ze ontmoeten elkaar op een ontspannen manier maar buiten de bekende paden, de comfortzone, zoals dat genoemd wordt. En u weet: alleen daar leer je wat nieuws. Uw team zal naar huis gaan met een zelfgemaakt groepsportret en vooral met nieuwe kleuren op hun communicatiepalet.

Wie, wat, waar?

Voor managementteams, medewerkers en combinaties daarvan uit alle sectoren van de markt. U bepaalt of de nadruk ligt op plezier of leren. Kortom, wordt het een bedrijfsuitje of teambuilding?

De workshop duurt ongeveer 2,5 uur. Iedere locatie is meestal wel geschikt al moeten we daar zeker contact over hebben.
Overal in Nederland en Vlaanderen.
Overzicht

> Groepen tot 25 per trainer
Plezierig leren
Teamtraining
Meestal 2 tot 2,5 uur
Nederlands en/of Engels

U bent van harte uitgenodigd.
Neem nu contact op voor een afspraak.

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij De Uitbeelder aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen