Zorgprogramma

Hof Noord Empe is naast een melkveebedrijf ook een zorgboerderij en biedt aan diverse mensen met een hulpvraag dagbesteding. Daarnaast bezoeken jaarlijks vele zorginstellingen de boerderij voor een belevingstocht. U wordt ontvangen op Hof Noord Empe voor een belevingstocht langs de dieren en gewassen. De geur van vers hooi, het gekraai van de haan en het geloei van de koeien zal herinneringen opwekken bij onze gasten dat vaak een geluksgevoel geeft.

Mensen met diverse beperkingen zullen geur, reuk, en gevoelsprikkels ervaren. Soezen in het hooi, kroelen met een konijn op schoot of de borstelige vacht van de koe voelen zijn een beleving voor onze gasten.

Na een uurtje doorgebracht te hebben op de boerderij is iedereen weer toe aan de veilige omgeving van warmte en een lekker potje koffie met koek of op aanvraag een stapel vers gebakken pannenkoeken met stroop. Het erf is goed begaanbaar voor rolstoel of rollator en er is een invalidentoilet aanwezig.

Het kledingadvies is warm en gemakkelijk. Het moet tegen een stootje kunnen. Iedereen krijgt hier een overjas of overall met laarzen aan. (voor zover mogelijk) Neem lekkere warme sokken mee!

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij Agrarisch Cultuurgoed aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen