Workshop edelsmeden

Tijdens deze gezellige workshop krijgt iedere deelnemer een eigen werkplek in ons atelier. We maken onder professionele begeleiding een zilveren sieraad naar keuze, bijv. een ring, hanger, broche of oorbellen. Ter inspiratie zijn er veel voorbeelden aanwezig maar je mag ook een eigen ontwerp maken, mits dat haalbaar is. Ervaring of voorkennis zijn niet nodig, wij zorgen voor een glanzend resultaat!

Tijdens deze gezellig workshop maken de deelnemers kort kennis met de verschillende facetten van het edelsmeden. We starten met het maken of bedenken van een ontwerp. Er zijn veel voorbeelden  aanwezig om je te laten zien wat er mogelijk is. Vervolgens gaan  we zagen, vijlen, slijpen, solderen, hameren, polijsten, matteren en afwerken. Onder professionele begeleiding krijgt iedereen de kans zich voor één middag edelsmid te voelen!

Het sieraad krijg je mee naar huis in een mooi doosje, dus ook leuk om weg te geven! Wij zorgen tijdens de workshop natuurlijk ook voor koffie, thee, fris en iets te snoepen.

Iedere deelnemer mag individueel kiezen welk sieraad hij/zij wil maken. Ook voor heren zijn er verschillende mogelijkheden, zoals een ring, dasklem, manchetknopen of moneyclip.

Reserveren is mogelijk via onze website: www.unieksieraad.nl/reserveren.

 

 

 

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij Uniek Sieraad aan:
(alle velden zijn verplicht)

Openingstijden:

Maandag: 09:30 uur tot 17:00 uur.
Dinsdag: 09:30 uur tot 17:00 uur.
Woensdag: 09:30 uur tot 17:00 uur.
Donderdag: 09:30 uur tot 17:00 uur.
Vrijdag: 09:30 uur tot 17:00 uur.
Zaterdag: 09:30 uur tot 17:00 uur.
Zondag: 09:30 uur tot 17:00 uur.

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen