Zeskamp

Naaldhakken en stropdassen kunnen thuisgelaten worden! Tijdens de Zeskamp wordt in de buitenlucht een uitdagend activiteitenparcours afgelegd. De variatie aan activiteitonderdelen maakt dit bedrijfsuitje geschikt voor ieder gezelschap.

Wat kunt u verwachten?
Onderlinge samenwerking, sportiviteit en fanatisme zullen op de proef worden gesteld tijdens de alom bekende Zeskamp. Het inspanningsniveau van de activiteiten wordt vooraf bepaald, zodat het programma geschikt zal zijn voor iedere groep. Alle teams komen oog in oog met elkaar te staan en zullen gaan strijden om de punten. Een stormbaan, een race met skippyslangen, reuze katapult bouwen, bounce hockey, rivercrossing en handboog- of kruisboog schieten, het zal een Zeskamp worden om nooit te vergeten.

- Een middag vol sfeer en gezelligheid
- Persoonlijk contact
- Sfeervolle uitnodiging voor al uw collega’s
- Foto’s achteraf van uw bedrijfsuitje

Hoe ziet de dag eruit?
Na het ontvangst gaan de teams van start met de eerste helft van de activiteiten. Hierna volgt een korte pitstop om even op adem te komen voor de tweede helft van de activiteiten. Het team dat aan het einde van de middag de meeste punten heeft behaald, zal toepasselijk worden gehuldigd als winnaar van de Zeskamp.

Waar kan dit programma plaatsvinden?
Het programma kan plaatsvinden op iedere gewenste locatie in Nederland. Maar EvenementenBrigade stelt u graag voor aan haar toplocaties

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij EvenementenBrigade aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen