Zeilen met overnachting

Heerlijke uitwaaien in Friesland. Een mooie zeiltocht over de meren met tussendoor een bezoek aan een dorpje of eiland. Met een skutsje kom je overal! Heb je zin om actief te zijn dan kun je helpen bij het varen. Maar dit betekent niet dat alle gasten continue aan de slag zijn, dat bepalen de gasten zelf. Dat zorgt voor een ongedwongen sfeer waarbij actie en ontspanning in balans zijn. Onze skutsjes zijn voorzien van heerlijke zitzakken, toilet en koelboxen.

Het zeilen kan worden afgewisseld met een andere activiteit zoals; flyboarden, banaanvaren, flierljeppen, boerengolf, waterskiën of een bezoek aan een museum. Een uitgebreide lunch op een van de schitterende terrasjes aan het water is natuurlijk ook mogelijk.

H20 events werkt alleen met eersteklas schepen die voldoen aan alle wettelijke eisen. De bemanning stelt de gast centraal wat zorgt voor een heerlijke ongedwongen zeiltocht.

Het skûtsje-programma duurt van 10.00 uur t/m 09.00 uur de volgende dag.

In Heeg hebben wij een eigen ligplaats, met een restaurant waar je een ontbijtbuffet kan bestellen. Eigen catering mag natuurlijk ook!

Eventueel kan u ook voor meerdaagse overnachtingen kiezen waarbij verdere bestemmingen of meerdaagse tochten door Friesland mogelijk zijn.

Meer informatie?

Neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

(t) 038-3447421

(e) info@h20events.nl

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij H20 Events aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen