Zeepketting maken

Deze creatieve workshop zeepketting maken is geschikt voor alle leeftijden! Want welke vrouw houdt er nou niet van mooie kralen en lekkere geuren. Met kralen, schelpen, hout, lint en lekkere zeepjes gaat u zelf aan de slag om een hippe zeepketting te maken. Mooi voor in de badkamer of linnenkast!

Zeepjes & kralen in alle kleuren
Wij verzorgen de workshop zeepketting maken bij een strandpaviljoen aan het strand van Scheveningen.

Er is een tafel voor u gereserveerd die vol staat met zeepjes, kralen, stekers, lint, draad en andere handige hulpmiddelen. Daarbij liggen er heel veel voorbeelden zodat u alvast wat inspiratie kunt opdoen. Als iedereen er is, kan de workshop beginnen.

Als u uw design bepaald heeft, dan het uitzoeken van de zeep en kralen beginnen. De zeep is er in allerlei kleuren en geuren. Er zijn ook blokken om leuke figuurtjes mee uit te steken.

Wat past in uw interieur? Gaat u voor romantisch roze of juist voor een stoere ketting? U bepaalt….

Tijdens de workshop helpen wij u graag, als u hulp nodig heeft. Uiteindelijk is het resultaat een unieke zeepketting, waar er maar één van is!

Combineer deze workshop met een lekkere tapas of een diner bij één van onze strandlocatiepartners. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Te boeken: van maart t/m oktober

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij Boost Events aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen