Zandsculpturen

Er zijn weinig dingen in het leven zo leuk als spelen met zand op het strand van Scheveningen. Vroeger als kind kon je uren spelen met je schepje en emmertje. Je handen lekker vol met zand en mooie zandkastelen bouwen. Be You Events geeft je de mogelijkheid om het beste van je creativiteit naar boven te halen met deze leuke activiteit. Weer eventjes helemaal dat kind in jezelf te herontdekken? Wedden dat je het nog niet verleerd bent!

De gasten worden ontvangen in een leuk strandpaviljoen. Na een drankje wordt het thema van de dag bekend gemaakt. Standaard is het thema 'Echte zandkastelen bouwen', maar in overleg kunnen we dit ook aanpassen naar iets beter passends voor de gelegenheid.

Hierna komt het creatieve gedeelte: de teams maken een ontwerp en gaan aan de slag met het sculpturen. Ze zullen flink wat overleg moeten plegen om een zo compleet en mooi mogelijke zandsculptuur te kunnen realiseren.
Het team met het mooiste zandsculptuur (dat het beste aan de opdracht voldoet) zal worden beloond met een mooie prijs. Deze activiteit is een echte aanrader!

Voorbeeld programma

Aankomst met koffie/thee en gebak
Start zandsculpturen
Einde workshop, borrelen
Prijsuitreiking
Aanvang barbecue of buffet
Einde, vertrek naar huis

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij Be You Events aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen