Zandsculpturen Bouwen

De Zandacademie komt graag naar u toe. Vrijwel elke locatie, waar zand naar toe gebracht kan worden, is geschikt. Het strand, een bedrijfshal, zelfs de foyer van een gerenommeerd theater of hotel kan als decor dienen voor het programma Zandsculpturen Bouwen®. Bedrijven die een personeelsuitje of relatie-evenement willen organiseren, kunnen onder professionele begeleiding een 2,5 uur durend programma reserveren op een door hen gewenste locatie. De Zandacademie zorgt voor de aanvoer van het sculptuurzand en alle benodigde materialen.

Of het nu gaat om een groep van 60 of van 600 personen, voor elke groep maakt de Zandacademie een op maat gesneden programma. Een uitstekende manier om met elkaar een creatief en vernieuwend proces te beleven, als break-out tijdens een zakelijke bijeenkomst of als uitje voor het gehele bedrijf. Zandacademie---op-locatie---workshop

In de afgelopen jaren heeft de Zandacademie al op vele locaties programma’s uitgevoerd. Hierdoor is met een aantal locaties in Nederland en daarbuiten een goede samenwerking tot stand gekomen. Heeft u zelf nog geen voorkeur voor een locatie in een bepaalde regio, vraagt u ons dan naar een van de preferred locations. Wij helpen u graag verder!

Reviews:

B Truijens (Ontwikkelingsbedrijf Gemeente) 19-05-2016
Uitstekend verzorgd en originele activiteit, Zandscuplturen met de Zandacademie Zoetermeer bouwen op het Strand van Scheveningen, met een goede culinaire begeleiding van Beachcompany. Alleen het weer was onzeker, de rest was prima verzorgd. Een heel leuke dag.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij Zandacademie Zoetermeer aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen