Workshops schermen

Ga zelf het duel aan met je vrienden of collega’s en wordt een held voor een dag! Tijdens deze (inter)actieve workshop ontvangen de deelnemers ieder een schermset op maat: een wapen, schermmasker, handschoen en schermvest. Omdat in de sport hygiëne belangrijk is, besteedt Efence veel aandacht aan de kwaliteit en de verzorging van de materialen die gebruikt worden, zodat alle deelnemers veilig en plezierig de workshop kunnen volgen.

Waarom schermen?
De schermkunst valt wellicht het beste te omschrijven als ‘robuust’. Geen schermer is hetzelfde en allen gaan op hun eigen persoonlijke wijze het duel aan. Deze persoonlijke schermstijl uit zich in het vertonen van bewust en onbewust non-verbaal gedrag: elke beweging is een signaal of een reactie op een signaal. Dankzij het schermen wordt dit gedrag uitvergroot. Bijvoorbeeld, een conflict of onderhandeling heeft opeens letterlijk aanvallers en verdedigers.

Het schermen is een uitstekende metafoor voor de interactie tussen mensen en biedt handvatten om eens op een andere manier naar iemands voorkeuren, kwaliteiten en valkuilen te kijken. Onze schermtraining is daarom zeer geschikt voor, onder andere, de volgende thema’s:
- Communicatie
- Onderhandelen
- Conflicthantering/omgaan met weerstand
- Persoonlijke stijlen en effectiviteit
- Teambuilding en –rollen
- Concentratie en motivatie
- Presteren onder druk


Workshop De workshop is door iedereen geschikt ongeacht de leeftijd en kan door zowel mannen als vrouwen worden beoefend. In de workshop wisselen uitleg en oefeningen elkaar af tot iedereen een goede basishouding beheerst en de meest gebruikte aanvals- en verdedigingstechnieken kan toepassen.

Na ongeveer één uur bent u in staat op een eenvoudige manier met elkaar te duelleren. De les wordt in een ontspannen en aangename sfeer verzorgd maar er is natuurlijk ook ruimte voor competitie, zowel individueel als in teamverband.

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij Efence aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen