Workshop Tai Chi

Tai chi is van origine een Chinese vechtkunst. Het wordt nu voornamelijk beoefend ter verbetering van de geestelijke en lichamelijke gezondheid. Tai chi - voluit: 'tai chi chuan' of 'taijiquan' - ziet er uit als een reeks vloeiende bewegingen, die ontspannen en rustig uitgevoerd worden. Tai chi staat los van politiek en religie en wordt wereldwijd door miljoenen mensen beoefend.

Waarom tai chi?
Tai chi wordt meestal ervaren als heel ontspannend. De oefeningen maken het lichaam soepel en los, werken stressverlagend en vergroten het welzijn. In de lessen en workshops is er aandacht voor houding, ontspanning en bewustwording. Kortom: tai chi is gezond, leuk en leerzaam.

Waarom tai chi in een organisatie?
Er zijn diverse redenen om tai chi in een organisatie te introduceren: het terugdringen van het ziekteverzuim of als stimulans om regelmatig te bewegen. Tai chi heeft een positieve invloed op het welbevinden en persoonlijk functioneren van uw medewerkers.

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij Jalex Entertainment aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen