Workshop poker

Checken, raisen, callen en betten, het komt allemaal voorbij tijdens deze workshop poker! Wie van uw groep, heeft de beste poker face en welke collega heeft de beste tactiek tijdens deze workshop? Uiteraard spelen we tijdens deze workshop poker niet voor geld maar voor een passend aandenken en natuurlijk eeuwige roem! U wordt ontvangen bij een strandpaviljoen aan het strand van Scheveningen. De pokertafels staan hier al ingedekt met chips, kaarten en toebehoren voor u klaar.

De workshop wordt begeleid door een croupier die u alles uitlegt over dit kansspel. Er zijn verschillende varianten van poker. Tijdens deze workshop leert u de fijne kneepjes van de meest populaire variant: de Texas Hold’em.

Workshop poker aan het strand van Scheveningen
U maakt kennis met de basis regels van poker en er wordt een toernooi gespeeld. Alle spelers blijven tot het einde van de workshop in de race. Aan het einde van de workshop, spelen de beste spelers van alle tafels de finale en zo blijft er uiteindelijk één collega als winnaar over.

Deze workshop poker is zowel geschikt voor beginnend, als gevorderde speler. De groepen kunnen worden verdeeld in beginners en gevorderden tafels. De beginners leren de regels en de basis van poker. Terwijl de gevorderden, juist meer leren over strategie, tactiek en kansberekening.

Dus, houdt u van competitie en plezier en wilt u alles weten over poker? Dan is deze workshop poker zeker iets voor uw groep! Degene met de beste kaarten en de beste pokerface wint een leuk aandenken aan de dag.

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij Boost Events aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen