Workshop Paaldansen

Eens iets anders doen met je vriendinnen of collega's? Deze Workshop Paaldansen van Actief Events in Amsterdam maakt van je uitje een echte belevenis. In het centrum van de stad kun je terecht voor een professionele paaldanscursus voor dames en heren. Jazeker, ook de heren vallen ten prooi aan onze verleidelijke paaldansprofessional!

Tijdens de warming-up van de paaldanscursus worden eerst de heupen 'soepel' gemaakt op exotische muziek. Hierna zullen de verschillende 'paaldansmoves' rustig worden uitgelegd. Iedereen komt uiteindelijk ook (met hulp) ondersteboven in een paal te hangen!

Je kan het paaldansen zien als een complete workout met een knipoog! Er is tussendoor een korte pauze waarin iedereen van een drankje kan genieten. Als afsluiting is er een cooling down.

Tot slot zal de instructrice een demonstratie geven, zodat men kan zien wat er allemaal mogelijk is met 'een Paal'. Voor je vrijgezellenfeest garanderen we een melige oefening in de verleidelijke paaldanskunst, of zo zie je je collega's weer eens van een andere kant!

Voor het zonder kleerscheuren glijden adviseren wij een korte broek of een trainingsbroek. Veel plezier!

Inclusief:
- Enthousiaste begeleiding
- Cooling down & drankje
- Gezellige locaties in Amsterdam
- Te boeken op iedere dag en tijdstip!

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij Actief Events aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen