Workshop Lipdub

Bekijk hier het uitje: Workshop Lipdub videoclip Maken: Let op! Dit is het moment voor jullie 3 minutes of Fame! Maak je eigen Lipdub videoclip en beleef een onvergetelijk vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of groepsuitje in Amsterdam! En wie weet, schitteren jullie wel van het scherm af en worden jullie nog beroemd!

Tijdens deze Workshop Lipdub maak je samen met jouw groep helemaal je eigen videoclip. Een Lipdub is een video die in 1 keer wordt opgenomen en dus niet steeds een ander shot neemt. Het eindresultaat: een hilarische, spontane, supergezellige en onvergetelijke videoclip starring: YOU!

Een fenatastisch kado om je vrijgezellenfeest direct vast te leggen of juist met de gehele familie het lievelingslied van oma te zingen. Of wat denk je van een ludiek bedrijfsuitje waarbij de directeur zijn “guilty pleasure” met zijn medewerkers mag playbacken?! Precies: geweldig! Natuurlijk gaat hier wel het een en ander aan vooraf. Jullie groep wordt gezellig ontvangen door onze Lipdub Master, die de middag zal gaan begeleiden. Vooraf hebben jullie een nummer uitgekozen dat gezongen gaat worden. Om als een echte ster te fungeren in de clip, krijgt iedereen een outfit aan en kunnen er nog wat lippen gestift worden. Dan nog even oefenen op het lied en zal er bekend worden welke posities iedereen kan aannemen.

Samen met de Lipdub Master bedenken jullie de inhoud van de clip, waarbij hij iedereen zal begeleiden om de clip tot een daverend succes te maken!

Na het harde werk van de opnames, gaat de begeleider aan de slag met jullie video. Deze wordt nog even mooi nabewerkt en zal na het uitje worden toegestuurd. Aan jullie de taak om even uit te puffen en na te praten.

De Workshop Lipdub Videoclip maken is gegarandeerd een bijzondere en hilarische ervaring voor ieder groepsuitje in Amsterdam!

Dit programma is inclusief:
– Lipdub Master ( Begeleider & Cameraman )
– Brainstorm & Voorbereiding
– Accessoires en deco voor de clip
– Geluidsboxje met muziek
– Nabewerken
– Videoclip toegestuurd via Wetransfer
– Onvergetelijke dag
– BTW

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij Funny Events Amsterdam aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen