Workshop Kutcakes

Op zoek naar het ultieme vrijgezellenuitje van Den Bosch? Dan ben je bij Den Bosch Evenementen aan het juiste adres. Zoek je nog een ludieke activiteit voor je vrijgezellenfeest of verjaardagsfeest in Den Bosch ? Wat dacht je van een paar ‘kutcakejes’ boetseren?

Dit is even andere koek dan een taart bakken. Voordat jullie al onder de tafel liggen van het lachen, krijgen jullie eerst onderwijs in de diverse vormpjes die een poesje, flamoesje of foef kan aannemen. Het vrouwelijke geslachtdeel kent een grote variëteit aan verschijningsvormen.

Tijdens deze unieke workshop gaan we ‘de diepte in’ en doe je onontbeerlijke kutkennis op waar je nog jarenlang plezier van zult hebben. De workshop wordt gegeven op een sfeervolle locatie in het centrum van Den Bosch. Jullie begeleider is anatomisch geschoold en weet echt van nep te onderscheiden. Naast de workshop ‘kutje kleien’ doen jullie ook nog mee aan een ludieke kutquiz waarin jullie kennis over dit bijzondere lichaamsdeel even wordt getest.

De kutcake workshop is ideaal als vrijgezellenfeestje of als verjaardagsfeestje. Wie creëert het meest creatieve kutcakeje? Veel plezier!

Inclusief:
- Een hilarische anatomieles
- Een visuele reis door de 'kutgeschiedenis'
- Een workshop kutje kleien Twee cakejes om mee naar huis te nemen
- Een kutquizje

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij Den Bosch Evenementen aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen